GetWindowText

GetWindowText 2.32

Windows / Nenad Hrg / 1834 / Úplná špecifikácia
Popis

GetWindowText: Výkonný nástroj na vylepšenie pracovnej plochy na čítanie textu okna

Už vás nebaví žmúriť na malý text na obrazovke počítača? Máte problémy s čítaním obsahu niektorých okien alebo ovládacích prvkov? Ak áno, GetWindowText môže byť presne to, čo potrebujete. Tento výkonný nástroj na vylepšenie pracovnej plochy vám umožňuje jednoducho čítať text okna pomocou niekoľkých kliknutí.

Čo je GetWindowText?

GetWindowText je malý a prenosný program, ktorý umožňuje používateľom čítať text z rôznych okien a ovládacích prvkov na svojom počítači. Pomocou tohto nástroja môžu používatelia jednoducho kliknúť a potiahnuť myšou cez požadované okno alebo ovládací prvok a GetWindowText za nich automaticky extrahuje text.

Tento program podporuje širokú škálu rôznych ovládacích prvkov, vrátane Edit, Static, Groupbox Controls, adresárových stromov (SysTreeView32) a zobrazení zoznamu (SysListView32). Či už potrebujete čítať obsah okna prieskumníka súborov alebo extrahovať dáta z používateľského rozhrania aplikácie, GetWindowText to uľahčuje.

Ako to funguje?

Používanie GetWindowText je neuveriteľne jednoduché. Ak chcete začať, všetko, čo musíte urobiť, je stiahnuť a nainštalovať program do počítača. Po nainštalovaní spustite aplikáciu kliknutím na jej ikonu v systémovej lište.

Ak chcete začať čítať text okna pomocou funkcie GetWindowText:

1. Kliknite na tlačidlo s ikonou GetWindowText.

2. Podržaním ľavého tlačidla myši (potiahnutím) začnite čítať.

3. Presuňte myš nad akékoľvek okno alebo ovládací prvok, ktorý obsahuje text.

4. Po dokončení čítania uvoľnite tlačidlo myši.

To je všetko! Pomocou týchto niekoľkých krokov môžete rýchlo získať akékoľvek požadované informácie z prakticky akéhokoľvek okna alebo ovládacieho prvku na vašom počítači.

Prečo používať GetWindowText?

Existuje mnoho dôvodov, prečo sa niekto môže rozhodnúť použiť GetWindowText ako nástroj na vylepšenie pracovnej plochy:

1. Vylepšená dostupnosť: Pre jednotlivcov, ktorí majú problém vidieť malé písmo alebo rozlišovať medzi rôznymi farbami/odtieňmi na obrazovke v dôsledku zrakových porúch, ako je slabé videnie alebo farbosleposť; tento softvér im poskytuje jednoduchý spôsob prístupu k dôležitým informáciám bez namáhania zraku.

2. Zvýšená produktivita: Umožnením používateľom rýchlo extrahovať údaje z rôznych okien/ovládacích prvkov bez toho, aby museli manuálne kopírovať/vkladať každú časť informácií; tento softvér šetrí čas a výrazne zvyšuje produktivitu.

3. Vylepšená používateľská skúsenosť: Vďaka intuitívnemu rozhraniu a jednoduchému ovládaniu; dokonca aj začínajúci používatelia môžu jednoducho prechádzať týmto softvérom bez toho, aby vyžadovali rozsiahle technické znalosti/zručnosti.

Záver

Celkovo; ak hľadáte výkonný a zároveň ľahko použiteľný nástroj na vylepšenie pracovnej plochy, ktorý umožňuje rýchlu extrakciu údajov z rôznych okien/ovládacích prvkov; potom nehľadajte ďalej ako GetWindowtext! Tento všestranný softvér ponúka zlepšenú dostupnosť/produktivitu a zároveň výrazne zlepšuje používateľskú skúsenosť – čo z neho robí nevyhnutný doplnok pre každého, kto trávi veľa času pravidelnou prácou s počítačmi!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Nenad Hrg
Stránka vydavateľa http://www.softwareok.com
Dátum vydania 2013-07-14
Dátum pridania 2013-07-15
Kategória Vylepšenia pracovnej plochy
Podkategória Softvér schránky
Verzia 2.32
Požiadavky OS Windows 2003, Windows Vista, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 1834

Comments: