Frostbow Home Inventory 5 Pro

Frostbow Home Inventory 5 Pro 5.2.8

Windows / Frostbow Software / 27421 / Úplná špecifikácia
Popis

Frostbow Home Inventory 5 Pro je výkonný a komplexný databázový program navrhnutý tak, aby vám pomohol katalogizovať, organizovať a sledovať všetok váš domáci majetok. Vďaka svojmu ľahko použiteľnému grafickému používateľskému rozhraniu a rozsiahlej online pomoci tento softvér uľahčuje sledovanie všetkého, čo vlastníte.

Či už chcete vytvoriť inventár na účely poistenia alebo jednoducho chcete mať lepší prehľad o svojich veciach, Frostbow Home Inventory 5 Pro má všetko, čo potrebujete. S dvadsiatimi tromi samostatnými poľami na zadávanie popisných údajov o každej položke vo vašom domácom inventári, vrátane názvu položky, výrobcu, modelu/štýlu, sériového čísla, gravírovaného alebo negravírovaného, ​​poisteného alebo nepoisteného, ​​kategórie, miesta, stavu, stavu, dátumu získané, zakúpené od, dedič, záruka, cena za kus, množstvo, celkové náklady, aktuálna hodnota, celková hodnota, dva obrázky, popis a komentáre.

Jednou z výnimočných funkcií Frostbow Home Inventory 5 Pro je jeho schopnosť uložiť viacero obrázkov pre každú položku. To znamená, že môžete jednoducho pripojiť fotografie svojho majetku priamo v rámci samotného softvéru. Táto funkcia je obzvlášť užitočná, ak niekedy potrebujete uplatniť poistnú udalosť, pretože poskytuje vizuálny dôkaz o vlastníctve.

Ďalšou skvelou funkciou je možnosť generovať správy na základe údajov o vašich zásobách. Môžete vytvárať zostavy, ktoré zobrazujú celkovú hodnotu všetkých položiek vo vašom inventári alebo rozdeľujú hodnoty podľa kategórie alebo miesta. Tieto prehľady sú prispôsobiteľné, takže môžu byť prispôsobené konkrétne vašim potrebám.

Frostbow Home Inventory 5 Pro obsahuje aj funkciu vyhľadávania, ktorá používateľom umožňuje rýchlo nájsť konkrétne položky v databáze inventára. Táto funkcia šetrí čas pri hľadaní konkrétnej položky a zaisťuje, že sa pri miešaní nič nestratí.

Softvér tiež obsahuje funkciu zálohovania, ktorá používateľom umožňuje ukladať svoje inventárne údaje na externé úložné zariadenia, ako sú USB disky alebo cloudové služby ako Dropbox alebo Google Drive. To zaisťuje, že aj keď sa niečo stane s ich počítačovým systémom, budú mať stále prístup. ich dôležité informácie

Celkovo je Frostbow Home Inventory 5 Pro vynikajúcou voľbou pre každého, kto hľadá komplexné riešenie domáceho inventáru. Vďaka intuitívnemu rozhraniu, možnosti ukladania viacerých obrázkov a prispôsobiteľným funkciám hlásenia je jednou z najlepších možností dostupných na dnešnom trhu. Tak prečo čakať ? Stiahnite si Frostbow Home Inventory 5 Pro ešte dnes a začnite organizovať svoj život!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Frostbow Software
Stránka vydavateľa http://www.frostbow.com/
Dátum vydania 2013-07-10
Dátum pridania 2013-07-10
Kategória Domáci softvér
Podkategória Softvér pre domácu inventúru
Verzia 5.2.8
Požiadavky OS Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 27421

Comments: