CapiFax

CapiFax 4.19

Windows / Shamrock Software / 82 / Úplná špecifikácia
Popis

CapiFax je výkonný sieťový softvér, ktorý umožňuje každej osobe alebo divízii mať svoje vlastné súkromné ​​faxové číslo (MSN/DDI). Pomocou tohto softvéru môžete jednoducho odosielať a prijímať faxy. CapiFax podporuje automatickú tlač prijatých a/alebo odoslaných faxov, čo z neho robí efektívny nástroj pre podniky všetkých veľkostí.

Jednou z kľúčových vlastností CapiFaxu je jeho schopnosť ponúkať viacero dokumentov na faxovú výzvu, jeden na číslo (MSN/DDI). To znamená, že môžete jednoducho spravovať svoje prichádzajúce faxy tak, že ich priradíte konkrétnym číslam alebo oddeleniam. Okrem toho vám softvér tiež umožňuje doručovať rôzne dokumenty v závislosti od čísla CLIP alebo faxového ID volajúceho.

CapiFax je navrhnutý tak, aby bezproblémovo fungoval s bežnými sieťovými pracovnými stanicami, ako aj s klientmi terminálového servera. Vďaka tomu je ideálnym riešením pre podniky, ktoré vyžadujú flexibilné a škálovateľné sieťové riešenia. Softvér tiež podporuje súkromné ​​odchádzajúce čísla pre odosielané faxové dokumenty, čo používateľom poskytuje väčšiu kontrolu nad ich komunikáciou.

Ďalšou skvelou vlastnosťou CapiFaxu je jeho schopnosť posielať prijaté faxy e-mailom ako prílohy PDF alebo TIF. V závislosti od volaného čísla alebo čísla volajúceho môžete jednoducho definovať, či a kam sa budú prijaté faxy preposielať. To uľahčuje používateľom prístup k dôležitým dokumentom odkiaľkoľvek a kedykoľvek.

Celkovo je CapiFax spoľahlivý a efektívny sieťový softvér, ktorý ponúka širokú škálu funkcií navrhnutých špeciálne pre podniky. Či už potrebujete efektívnejšie spravovať prichádzajúce faxy alebo zefektívniť svoje komunikačné procesy vo viacerých oddeleniach, tento softvér má všetko, čo potrebujete, aby ste mohli začať ešte dnes!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Shamrock Software
Stránka vydavateľa http://www.shamrock.de/en/
Dátum vydania 2013-07-08
Dátum pridania 2013-07-08
Kategória Sieťový softvér
Podkategória Softvér súborového servera
Verzia 4.19
Požiadavky OS Windows 2000/XP/2003/Vista/Server 2008/7
Požiadavky None
cena $248.23
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 82

Comments: