BitRock InstallBuilder Enterprise

BitRock InstallBuilder Enterprise 8.6

Windows / BitRock / 1823 / Úplná špecifikácia
Popis

BitRock InstallBuilder Enterprise je výkonný softvérový nástroj, ktorý umožňuje vývojárom vytvárať multiplatformové inštalátory pre Windows, KDE, Gnome a Aqua. Vďaka intuitívnemu rozhraniu a ľahko použiteľnému prostrediu GUI BitRock InstallBuilder Enterprise uľahčuje vývojárom vytváranie natívne vyzerajúcich inštalátorov, ktoré sú optimalizované čo do veľkosti a rýchlosti.

Jednou z kľúčových výhod používania BitRock InstallBuilder Enterprise je jeho schopnosť skrátiť čas sťahovania, spúšťania a inštalácie. Vygenerované inštalačné programy sú samostatné natívne spustiteľné súbory s jedným súborom bez externých závislostí alebo s minimálnou réžiou. To znamená, že používatelia môžu rýchlo a jednoducho nainštalovať váš softvér bez toho, aby sa museli obávať sťahovania ďalších súborov alebo čakania na zdĺhavé inštalačné procesy.

Ďalšou výhodou používania BitRock InstallBuilder Enterprise je podpora viacerých platforiem. Či už vyvíjate softvér pre systémy Windows alebo Linux, ako je KDE alebo Gnome, BitRock InstallBuilder Enterprise poskytuje intuitívne rozhranie na všetkých platformách. To znamená, že aj používatelia bez skúseností so systémom Linux môžu jednoducho prechádzať inštalátorom a okamžite spustiť váš softvér.

Okrem užívateľsky prívetivého rozhrania obsahuje BitRock InstallBuilder Enterprise aj pokročilé funkcie, ako je integrácia ovládania zdroja, kolaboratívne vývojové nástroje, prispôsobovanie projektov ručne alebo pomocou externých skriptov. Rozhranie príkazového riadka vám umožňuje automatizovať proces budovania, takže sa môžete sústrediť na vývoj softvéru namiesto toho, aby ste sa museli obávať procesu inštalácie.

Medzi ďalšie funkcie zahrnuté v BitRock InstallBuilder Enterprise patrí podpora zostavovania viacerých platforiem, ktorá umožňuje vývojárom zostavovať svoje aplikácie na ľubovoľnej platforme, ktorú si zvolia; Generovanie RPM (Red Hat Package Manager), ktoré zjednodušuje správu balíkov na systémoch založených na Red Hat; Generácia DEB (Debian Package Manager), ktorá zjednodušuje správu balíkov na systémoch založených na Debiane; Projektový formát XML, ktorý podporuje integráciu ovládania zdroja, ako aj nástroje spoločného vývoja.

Celkovo možno povedať, že ak hľadáte výkonný a zároveň užívateľsky prívetivý nástroj, ktorý vám pomôže rýchlo a jednoducho vytvoriť multiplatformové inštalátory, potom nehľadajte nič iné ako BitRock InstallBuilder Enterprise! Vďaka intuitívnemu rozhraniu a pokročilým funkciám, ako je integrácia ovládania zdroja a automatizované stavebné procesy, vám určite uľahčí život a zároveň vám pomôže dodávať vysokokvalitné softvérové ​​produkty rýchlejšie než kedykoľvek predtým!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ BitRock
Stránka vydavateľa http://www.bitrock.com
Dátum vydania 2013-06-30
Dátum pridania 2013-07-01
Kategória Nástroje pre vývojárov
Podkategória Softvérové ​​inštalačné nástroje
Verzia 8.6
Požiadavky OS Windows 2003, Windows Vista, Windows Me, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 1823

Comments: