Simple DNS Plus

Simple DNS Plus 5.2 build 123

Windows / JH Software / 35090 / Úplná špecifikácia
Popis

Jednoduchý DNS Plus: Špičkový sieťový softvér na hosťovanie vlastného názvu domény

Už vás nebaví spoliehať sa na servery DNS tretích strán pri prístupe na internet? Chcete mať väčšiu kontrolu nad svojou sieťou a názvom domény? Ak áno, Simple DNS Plus je pre vás dokonalým riešením. Tento výkonný sieťový softvér vám umožňuje hostiť vlastný názov domény alebo jednoducho urýchliť prístup na internet spustením vlastného servera DNS.

Čo je to Simple DNS Plus?

Simple DNS Plus je komplexný sieťový softvér, ktorý umožňuje používateľom hostiť ich vlastné názvy domén a prevádzkovať vlastné servery DNS. Pomocou tohto softvéru môžu používatelia jednoducho preložiť názvy domén do strojovo čitateľných IP adries potrebných na nájdenie požadovaného webového servera na internete.

Prečo používať jednoduchý DNS Plus?

Existuje niekoľko dôvodov, prečo by ste mali zvážiť použitie Simple DNS Plus:

1. Hosťujte svoj vlastný názov domény: S jednoduchým DNS Plus môžete jednoducho hostiť svoj vlastný názov domény bez toho, aby ste sa spoliehali na služby tretích strán. To vám dáva väčšiu kontrolu nad vašou sieťou a umožňuje vám prispôsobiť názov domény podľa vašich požiadaviek.

2. Zrýchlite prístup na internet: Spustením vlastného lokálneho servera s vyrovnávacou pamäťou s jednoduchým DNS Plus môžete urýchliť prístup na internet znížením latencie a zlepšením časov odozvy.

3. Jednoduchá integrácia s webovými stránkami: Jednoduchý DNS Plus sa dá jednoducho integrovať s webovými stránkami pre prihlásenie zákazníka ISP atď., alebo dokonca úplné webové riešenie.

4. DHCP Server: SimpleDNSPlus je okrem výkonného sieťového nástroja dodávaný aj so serverom DHCP, ktorý zjednodušuje správu IP adries v malých sieťach.

5. Vyhľadávací nástroj: Softvér tiež obsahuje praktický vyhľadávací nástroj, ktorý používateľom umožňuje rýchlo skontrolovať, či ich domény fungujú správne.

Vlastnosti SimpleDNSPlus

Tu sú niektoré z kľúčových funkcií tohto výkonného sieťového softvéru:

1. Komplexný prístrojový panel: Užívateľsky prívetivý prístrojový panel poskytuje prehľad všetkých dôležitých nastavení a konfigurácií na jednom mieste.

2. Prispôsobiteľné súbory zón: Používatelia môžu vytvárať súbory vlastných zón pre svoje domény pomocou štandardných textových editorov, ako je Poznámkový blok alebo TextEdit.

3. Pokročilé nástroje protokolovania a ladenia: Pokročilé nástroje protokolovania a ladenia pomáhajú používateľom rýchlo riešiť problémy súvisiace s ich doménami alebo sieťovými nastaveniami.

4. Podpora adries IPv6 a zón spätného vyhľadávania

5. Podporuje dynamické aktualizácie (RFC2136)

6. Podporuje aktualizácie overené TSIG (RFC2845)

7. Podporuje EDNS0 (mechanizmus rozšírenia pre DNS)

8. Podporuje DANE (DNS-Based Authentication of Named Entities)

9. Podporuje DoT (DNS-over-TLS)

10. Podporuje DoH (DNS-over-HTTPS)

11. Podporuje CAA (typ záznamu o zdroji Autorizácia certifikačnej autority)

Ako to funguje?

SimpleDNSPlus funguje tak, že prekladá ľudsky čitateľné názvy domén na strojovo čitateľné IP adresy, ktoré potrebujú počítače na internete pri prístupe na webové stránky alebo iné online zdroje.

Keď niekto zadá „www.simpledns.com“ do panela s adresou svojho prehliadača, odošle sa žiadosť s otázkou, aká adresa IP zodpovedá konkrétnej webovej lokalite.

Požiadavka potom prechádza rôznymi servermi, až kým nedosiahne ten, ktorý má informácie o IP adrese simpledns.com.

Tieto informácie sa potom posielajú späť cez tie isté servery, kým sa nedostanú do počítača používateľa, kde budú môcť vidieť simpledns.com zobrazenú v okne prehliadača.

Záver

Na záver, ak hľadáte ľahko použiteľný, ale výkonný sieťový nástroj, ktorý umožňuje hosťovanie vlastných domén a zároveň zrýchľuje prístup na internet doma alebo v práci – nehľadajte nič iné ako SimpleDNSPlus! Vďaka svojmu komplexnému rozhraniu dashboardu v spojení s pokročilými nástrojmi na zaznamenávanie/ladenie plus podporou adries IPv6 až nadol cez protokoly DANE/DoT/DoH – dnes už naozaj nie je nič podobné!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ JH Software
Stránka vydavateľa http://www.jhsoft.com
Dátum vydania 2013-06-20
Dátum pridania 2013-06-21
Kategória Sieťový softvér
Podkategória Internetové operácie
Verzia 5.2 build 123
Požiadavky OS Windows 2003, Windows 2000, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky Microsoft .NET Framework 3.5 .
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 1
Celkový počet stiahnutí 35090

Comments: