BestSync FTP (64-bit)

BestSync FTP (64-bit) 8.0.6.1

Windows / RiseFly Software / 7233 / Úplná špecifikácia
Popis

BestSync FTP (64-bit) je výkonný a spoľahlivý softvérový nástroj navrhnutý tak, aby vám pomohol synchronizovať alebo zrkadliť lokálne priečinky s FTP servermi, sieťovými jednotkami a USB diskami. Tento softvér na profesionálnej úrovni ponúka širokú škálu pokročilých funkcií, vďaka ktorým je ideálnou voľbou pre firmy a jednotlivcov, ktorí potrebujú udržiavať svoje súbory aktuálne na viacerých zariadeniach.

Jednou z kľúčových vlastností BestSync FTP (64-bit) je rýchly nástroj na filtrovanie súborov. To vám umožňuje prenášať iba určené typy súborov alebo zmenené súbory, čo môže ušetriť čas a šírku pásma pri synchronizácii veľkého množstva údajov. Softvér navyše používa šifrovanie 128BITS RSA RC2 na ochranu vašich údajov na serveroch FTP alebo USB diskoch, čím zaisťuje, že vaše citlivé informácie zostanú vždy v bezpečí.

Ďalšou užitočnou funkciou BestSync FTP (64-bit) je funkcia kopírovania otvorených a uzamknutých súborov. To vám umožní zálohovať súbory bez zastavenia aplikácie alebo zatvorenia akýchkoľvek otvorených súborov. Môžete tiež obnoviť prenos od posledného bodu prerušenia v prípade, že počas synchronizácie dôjde k prerušeniam.

Funkcia flexibilného plánovača v BestSync FTP (64-bit) vám umožňuje spúšťať úlohy automaticky v určitých časoch alebo intervaloch. Môžete nastaviť denné, týždenné, mesačné plány, ako aj vlastné plány založené na konkrétnych udalostiach, ako je spustenie systému alebo prihlásenie používateľa.

Okrem týchto funkcií obsahuje BestSync FTP (64-bit) aj funkciu sledovania zmien súborov, ktorá spustí synchronizáciu ihneď po vykonaní zmien vo vašich súboroch. To zaisťuje, že vaše údaje sú vždy aktuálne na všetkých zariadeniach bez potreby akéhokoľvek manuálneho zásahu.

BestSync FTP (64-bit) štandardne zobrazuje kľúč databázy Registry, ktorý používateľom uľahčuje prístup k rôznym dostupným možnostiam konfigurácie ich nastavení FTP. Používateľské rozhranie je intuitívne a ľahko použiteľné aj pre tých, ktorí nie sú oboznámení s pokročilými technickými konceptmi.

Celkovo možno povedať, že ak hľadáte spoľahlivý nástroj, ktorý vám môže pomôcť synchronizovať vaše údaje na viacerých zariadeniach a zároveň zaistiť maximálnu bezpečnosť a flexibilitu, potom nehľadajte nič iné ako BestSync FTP (64-bit). Vďaka svojim pokročilým funkciám a jednoduchému použitiu bude tento softvér neoceniteľným prínosom pri efektívnej správe vašich digitálnych aktív!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ RiseFly Software
Stránka vydavateľa http://www.risefly.com
Dátum vydania 2013-06-20
Dátum pridania 2013-06-21
Kategória Internetový softvér
Podkategória Softvér FTP
Verzia 8.0.6.1
Požiadavky OS Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 7233

Comments: