UnitBits7

UnitBits7 2.5

Windows / Asley Cruz / 34 / Úplná špecifikácia
Popis

UnitBits7: Softvér najvyššej produktivity na konverziu jednotiek

Už vás nebaví manuálne prevádzať jednotky zakaždým, keď potrebujete niečo zmerať? Chcete nástroj, ktorý vám pomôže konvertovať medzi rôznymi jednotkami s vysokou presnosťou a ľahkosťou? Nehľadajte nič iné ako UnitBits7 – softvér najvyššej produktivity na konverziu jednotiek.

UnitBits7 je aplikácia, ktorá vám umožňuje konvertovať medzi rôznymi jednotkami, ktoré merajú vzdialenosť, hmotnosť, teplotu alebo rýchlosť. Či už potrebujete previesť míle na kilometre, libry na kilogramy, Fahrenheita na stupne Celzia alebo metre za sekundu na míle za hodinu – UnitBits7 vám pomôže.

Vďaka intuitívnemu rozhraniu a ľahko použiteľným funkciám UnitBits7 robí konverziu jednotiek hračkou. Jednoducho vyberte typ jednotky, z ktorej chcete previesť, a typ jednotky, na ktorú chcete previesť – a nechajte UnitBits7 urobiť zvyšok. Môžete dokonca prispôsobiť svoje konverzie pridaním vlastných jednotiek alebo úpravou existujúcich.

Jednou z najlepších vecí na UnitBits7 je jeho vysoká úroveň presnosti. Na rozdiel od iných konverzných nástrojov, ktoré môžu poskytovať nepresné výsledky v dôsledku chýb zaokrúhľovania alebo iných faktorov, UnitBits7 používa pokročilé algoritmy a vzorce, ktoré vždy zabezpečia presné prevody.

Ďalšou skvelou vlastnosťou UnitBits7 je jeho prenosnosť. Tento nástroj si môžete vziať so sebou kamkoľvek idete – pre správne fungovanie ho nie je potrebné inštalovať do počítača. Navyše vyžaduje len niekoľko systémových prostriedkov, takže nespomalí váš počítač ani nezaberie príliš veľa miesta na pevnom disku.

Či už ste študent študujúci vedu alebo inžinierstvo, profesionál pracujúci v stavebníctve alebo výrobe, alebo len niekto, kto potrebuje presné merania pre každodenné úlohy – UnitBits7 je dokonalý nástroj pre všetky vaše potreby konverzie jednotiek.

Tak načo čakať? Stiahnite si UnitBits7 ešte dnes a začnite prevádzať ako profesionál!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Asley Cruz
Stránka vydavateľa http://asleycruz.com/
Dátum vydania 2013-06-12
Dátum pridania 2013-06-12
Kategória Softvér na zvýšenie produktivity
Podkategória Kalkulačky
Verzia 2.5
Požiadavky OS Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 34

Comments: