MPCalcRB for Mac

MPCalcRB for Mac 5.0

Mac / Robert Delaney / 237 / Úplná špecifikácia
Popis

MPCalcRB pre Mac: Najpresnejšia vedecká kalkulačka RPN

Ak hľadáte výkonnú vedeckú kalkulačku, ktorá zvládne čísla s až 30 000 číslicami, nehľadajte nič iné ako MPCalcRB. Táto viacpresná kalkulačka RPN je dostupná pre Mac OS X (Intel), Linux a Windows, vďaka čomu je všestranným nástrojom pre študentov, vedcov, inžinierov a kohokoľvek iného, ​​kto potrebuje vykonávať zložité výpočty.

Čo odlišuje MPCalcRB od ostatných kalkulačiek na trhu, je jeho schopnosť pracovať s číslami, ktorých absolútne hodnoty ležia medzi približne 10^-40000000 a 10^+40000000. To znamená, že môžete pracovať s extrémne veľkými alebo malými číslami bez straty presnosti alebo presnosti.

Kalkulačka obsahuje tri klávesnice, z ktorých si môžete vybrať pomocou kontextového menu. Pre všetky funkcie sú k dispozícii aj ekvivalenty klávesnice, vďaka čomu je používanie jednoduché, aj keď nechcete používať myš.

MPCalcRB obsahuje viac ako štyridsať vedeckých funkcií, ktoré sú podrobne popísané v ponuke Pomocník. Či už potrebujete vypočítať trigonometrické funkcie ako sínus a kosínus alebo logaritmické funkcie ako ln a log10, táto kalkulačka vám pomôže.

Jednou z najpôsobivejších vecí na MPCalcRB je spôsob, akým bol naprogramovaný. Softvér bol vyvinutý pomocou Real Studio a môjho vlastného multipresného enginu fp. To znamená, že každý aspekt softvéru bol starostlivo vytvorený skúseným vývojárom, ktorý rozumie tomu, čo používatelia od vedeckej kalkulačky potrebujú.

Či už pracujete na zložitých matematických úlohách alebo len potrebujete spoľahlivý nástroj na každodenné výpočty, MPCalcRB je vynikajúcou voľbou. Vďaka svojim výkonným funkciám a intuitívnemu rozhraniu vám tento softvér pomôže urobiť prácu rýchlejšie a presnejšie ako kedykoľvek predtým.

Kľúčové vlastnosti:

- Viacpresná vedecká kalkulačka RPN

- Spracúva čísla s až 30 000 číslicami

- Dokáže spracovať čísla, ktorých absolútne hodnoty ležia medzi približne 10^-40000000 a 10^+40000000

- Tri klávesnice dostupné cez vyskakovacie menu

- Ekvivalenty klávesnice pre všetky funkcie

- K dispozícii je viac ako štyridsať vedeckých funkcií

- Ponuka Pomocník podrobne popisuje všetky funkcie

- Vyvinuté pomocou Real Studio a môjho vlastného multipresného enginu fp

Požiadavky na systém:

MPCalcRB beží na Mac OS X (Intel), Linux (x86_64), Windows (32-bit/64-bit). Vyžaduje aspoň 512 MB RAM.

Záver:

Na záver, MPCalcRB je vynikajúcou voľbou, ak hľadáte výkonnú vedeckú kalkulačku, ktorá dokáže spracovať extrémne veľké alebo malé čísla bez straty presnosti alebo presnosti. Intuitívne rozhranie softvéru uľahčuje používanie, aj keď nechcete používať myš. .S viac ako štyridsiatimi dostupnými vedeckými funkciami budete schopní rýchlo vyriešiť akýkoľvek matematický problém. A čo je najdôležitejšie, skutočnosť, že ho vyvinul skúsený vývojár pomocou Real Studio, zaručuje jeho spoľahlivosť. Tak prečo čakať? Stiahnite si MPCalCRB ešte dnes!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Robert Delaney
Stránka vydavateľa http://homepage.mac.com/delaneyrm/
Dátum vydania 2013-05-26
Dátum pridania 2013-05-26
Kategória Vzdelávací softvér
Podkategória Matematický softvér
Verzia 5.0
Požiadavky OS Mac OS X 10.5 PPC, Macintosh, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.5 Intel
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 237

Comments:

Najpopulárnejší