Pasprog Excel Password Forgotten

Pasprog Excel Password Forgotten 2.7

Windows / Pasprog / 90 / Úplná špecifikácia
Popis

Pasprog Excel Password Forgotten je výkonný bezpečnostný softvér, ktorý pomáha používateľom obnoviť stratené alebo zabudnuté heslá pre pracovné hárky programu Excel. Tento jednoduchý nástroj je navrhnutý tak, aby bol užívateľsky prívetivý a efektívny, vďaka čomu je ideálnym riešením pre každého, kto potrebuje rýchlo a jednoducho odomknúť svoje excelové súbory.

S Pasprog Excel Password Forgotten majú používatelia možnosť vybrať hárok, ktorého ochranu chcú odstrániť. Táto funkcia je užitočná najmä vtedy, ak zošit obsahuje viacero hárkov chránených rôznymi heslami. Schopnosť programu obnoviť konkrétne heslá znamená, že používatelia si môžu vybrať, ktoré heslo chcú obnoviť, čo šetrí čas a námahu.

Jednou z kľúčových výhod tohto softvéru je jeho schopnosť špecifikovať kritériá na nájdenie hesla. Používatelia môžu špecifikovať typ znakov zahrnutých v jeho zložení a predpokladanú dĺžku hesla, čím sa výrazne urýchli proces hľadania hesla. Okrem toho môžu používatelia v prípade potreby pripojiť používateľské slovníky alebo zadať zoznam potenciálnych hesiel.

Ďalšou podstatnou výhodou Pasprog Excel Password Forgotten je jeho schopnosť v prípade potreby prerušiť jeho činnosť. Ak potrebujete z akéhokoľvek dôvodu ukončiť program, môžete tak urobiť bez straty pokroku. Keď ho neskôr znova otvoríte, budete môcť pokračovať v odomykaní svojho excelového hesla tam, kde ste prestali.

Samotné rozhranie programu je jednoduché a intuitívne, takže je jednoduché aj pre laikov alebo ľudí s obmedzenými technickými znalosťami. Pomocou niekoľkých kliknutí môže tento softvér efektívne používať ktokoľvek.

Celkovo možno povedať, že Pasprog Excel Password Forgotten ponúka vynikajúce riešenie pre každého, kto potrebuje pomoc pri rýchlom a efektívnom obnovení stratených alebo zabudnutých hesiel pre svoje pracovné hárky Excel. Jeho užívateľsky prívetivé rozhranie v kombinácii s výkonnými funkciami z neho robí ideálnu voľbu pre osobné aj profesionálne použitie.

Kľúčové vlastnosti:

- Obnovte stratené alebo zabudnuté heslá

- Vyberte konkrétne listy, ktorých ochranu je potrebné odstrániť

- Zadajte kritériá na nájdenie hesla

- Pripojte používateľské slovníky alebo zadajte potenciálne heslá

- Prerušte prevádzku bez straty pokroku

- Jednoduché a intuitívne rozhranie

Požiadavky na systém:

Pasprog Excel Password Forgotten vyžaduje operačný systém Windows 7/8/10 s minimálne 512 MB pamäte RAM dostupnej na pevnom disku vášho počítača.

Záver:

Záverom možno povedať, že Passprog Excel Password Forgotten poskytuje vynikajúce riešenie, keď dôjde k obnoveniu stratenej ochrany excelového pracovného hárka v krátkom čase. Softvér bol navrhnutý s ohľadom na všetky typy používateľov vrátane laikov, ako aj profesionálov. Program je jednoduchý, ale účinný Rozhranie uľahčuje používanie a zároveň poskytuje výkonné funkcie, ako je špecifikácia kritérií pri vyhľadávaní potenciálnych zhôd. Tento bezpečnostný softvér tiež umožňuje prerušenie prevádzky bez straty akéhokoľvek doterajšieho pokroku.PasprogExcelPasswordForgotten je určite hodné zváženia pre každého, kto potrebuje obnoviť stratené alebo zabudnuté heslá pre svoje pracovné listy Excelu rýchlo a ľahko!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Pasprog
Stránka vydavateľa http://pasprog.com
Dátum vydania 2020-09-13
Dátum pridania 2020-09-13
Kategória Bezpečnostný softvér
Podkategória Správcovia hesiel
Verzia 2.7
Požiadavky OS Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 90

Comments: