SysTools Migrator

SysTools Migrator 5.0

Windows / SysTools / 14 / Úplná špecifikácia
Popis

SysTools Migrator je výkonný cloudový migračný nástroj, ktorý používateľom umožňuje migrovať kompletné údaje účtu z jednej platformy na druhú. Tento softvér poskytuje počas procesu migrácie end-to-end šifrovanie medzi cloudovými účtami, čím zaisťuje, že vaše dáta zostanú vždy v bezpečí a chránené.

Pomocou nástroja SysTools Migrator môžu správcovia jednoducho migrovať e-maily, kontakty, kalendáre a dáta dokumentov (Disku) medzi cloudovými účtami. Tento nástroj vyžaduje počas procesu migrácie z cloudu do cloudu poverenia správcu. Softvér obsahuje viacero jedinečných funkcií, ako je delta migrácia, opakovaná neúspešná migrácia, obslužné programy chýb a viaceré možnosti mapovania zdrojových a cieľových ID používateľov.

Jednou z kľúčových výhod používania nástroja SysTools Migrator je jeho schopnosť poskytnúť viacero možností filtrovania počas procesu migrácie do cloudu. To umožňuje používateľom migrovať iba vybrané údaje z rozsahu dátumov podľa ich požiadaviek. Okrem toho nám tiež umožňuje migrovať povolenia pre skupinu, dokument a kalendár medzi doménami.

Pri mapovaní používateľských účtov počas migrácie pomocou nástroja SysTools Migrator môžete nastaviť prioritu pre používateľov, ktorých údaje je potrebné migrovať ako prvé. Po dokončení procesu migrácie tento softvér generuje dva typy správ; podrobné a súhrnné správy, ktoré si môže užívateľ uložiť na požadované miesto.

V prípade, že sa migrácia niektorého súboru nepodarí, tento nástroj zobrazí tieto neúspešné položky v správe, takže ich môžete znova skúsiť pomocou možnosti Opakovať zlyhanie, ktorú poskytuje tento softvér. Ak sa po dokončení počiatočnej migrácie v plnom rozsahu pokúsite znova migrovať konto toho istého používateľa na tom istom počítači, migruje iba nové alebo aktualizované položky pomocou možnosti Delta Migration, ktorá šetrí čas aj námahu.

Celkovo je SysTools Migrator vynikajúcou voľbou pre každého, kto hľadá spoľahlivý a efektívny spôsob, ako presunúť svoje dôležité súbory z jednej platformy alebo účtu na druhú bez straty akýchkoľvek dôležitých informácií!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ SysTools
Stránka vydavateľa http://www.systoolsgroup.com/
Dátum vydania 2020-06-08
Dátum pridania 2020-06-08
Kategória Komunikácia
Podkategória E-mailové nástroje
Verzia 5.0
Požiadavky OS Windows, Windows 10, Windows Server 2016
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 3
Celkový počet stiahnutí 14

Comments: