Stronghold Crusader Extreme HD Patch

Stronghold Crusader Extreme HD Patch 1.3.11

Windows / Firefly Studios / 18093 / Úplná špecifikácia
Popis

Ste fanúšikom Stronghold Crusader Extreme? Chcete zažiť hru vo vysokom rozlíšení? Nehľadajte nič iné ako Stronghold Crusader Extreme HD Patch.

Táto oprava aktualizuje vašu existujúcu verziu Stronghold Crusader Extreme na novú HD verziu, ktorá umožňuje viaceré rozlíšenia v závislosti od vašej konfigurácie. S maximálnym rozlíšením 2560 x 1600 budete môcť vidieť každý detail svojho hradu a armád.

Ale to nie je všetko – táto oprava tiež opravuje Skirmish Masters, čím zaisťuje správne uloženie výsledkov vašich potýčok do súboru skmasters2.dat v My Documents\Stronghold Crusader. Je však dôležité poznamenať, že staré súbory skmasters.dat z v1.0 a v1.1 už nebudú fungovať so Stronghold Crusader HD.

A ak používate Windows 8, nebojte sa – Stronghold Crusader teraz beží v režime kompatibility Direct Draw v systéme Windows 8, čo vedie k plynulejšiemu posúvaniu a hraniu.

Celkovo možno povedať, že Stronghold Crusader Extreme HD Patch musí mať každý fanúšik tejto klasickej hry. Inovujte ešte dnes a zažite to ako nikdy predtým!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Firefly Studios
Stránka vydavateľa http://www.fireflyworlds.com
Dátum vydania 2013-05-02
Dátum pridania 2013-05-02
Kategória Hry
Podkategória Strategické hry v reálnom čase
Verzia 1.3.11
Požiadavky OS Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 1
Celkový počet stiahnutí 18093

Comments: