BitNami WAMPStack

BitNami WAMPStack 5.4.14-0

Windows / BitNami / 970 / Úplná špecifikácia
Popis

BitNami WAMPStack je výkonný nástroj pre vývojárov, ktorý automatizuje nastavenie zásobníka aplikácií BitNami v systémoch Windows, Linux alebo Mac OS X. Tento softvér je navrhnutý tak, aby vývojárom uľahčil rýchlo a jednoducho spustiť vývojové prostredie.

S BitNami WAMPStack môžete nainštalovať všetok softvér potrebný na spustenie vašich aplikácií hneď po vybalení. Proces je jednoduchý; stačí stiahnuť, kliknúť na ďalší-ďalší-ďalší a máte hotovo! To znamená, že si nemusíte robiť starosti s inštaláciou každého komponentu samostatne alebo s manuálnou konfiguráciou.

Jednou z kľúčových výhod používania BitNami WAMPStack je, že prichádza so všetkým, čo potrebujete, v jednom balíku. To zahŕňa Apache, MySQL, PHP a ďalšie základné komponenty. Všetky tieto komponenty sú predkonfigurované tak, aby bezproblémovo spolupracovali hneď po vybalení z krabice.

Ďalšou výhodou používania BitNami WAMPStack je, že je úplne samostatný. To znamená, že nebude zasahovať do iného softvéru vo vašom systéme. Môžete nainštalovať viacero stohov vedľa seba bez akýchkoľvek konfliktov.

BitNami WAMPStack tiež obsahuje množstvo nástrojov a utilít navrhnutých na uľahčenie vývoja. Napríklad existuje phpMyAdmin, ktorý poskytuje ľahko použiteľné rozhranie na správu databáz MySQL. K dispozícii je tiež Xdebug, ktorý vám umožňuje ladiť PHP kód priamo z vášho IDE.

Celkovo možno povedať, že ak hľadáte jednoduchý spôsob, ako nastaviť vývojové prostredie pre Windows, Linux alebo Mac OS X, potom BitNami WAMPStack určite stojí za zváženie. Je rýchly, spoľahlivý a prichádza so všetkým, čo potrebujete v jednom balení!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ BitNami
Stránka vydavateľa http://www.bitnami.org
Dátum vydania 2013-04-19
Dátum pridania 2013-04-19
Kategória Nástroje pre vývojárov
Podkategória Softvérové ​​inštalačné nástroje
Verzia 5.4.14-0
Požiadavky OS Windows 2003, Windows 2000, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 970

Comments: