Easy Cut Studio

Easy Cut Studio 5.016

Windows / EasyCutStudio / 4669 / Úplná špecifikácia
Popis

Easy Cut Studio: Špičkový softvér na výrobu značiek a rezanie vinylov

Ak podnikáte v oblasti výroby nápisov alebo rezania vinylov, viete, aké dôležité je mať spoľahlivý softvér, ktorý zvládne všetky vaše dizajnérske potreby. Tu prichádza Easy Cut Studio – premiérový softvér na vytváranie nápisov a rezanie vinylov pre Windows.

Pomocou aplikácie Easy Cut Studio môžete pomocou elektronického rezacieho stroja (rezačka vinylu a rezací ploter) vyrezať akékoľvek písmo TrueType, akýkoľvek obrázok SVG a akýkoľvek požadovaný dizajn. Funguje s vami nainštalovanými TrueType a OpenType, ako aj s fontami Dingbat/Wingding.

Ale to je len začiatok. Tento softvér na rezanie vinylov tiež poskytuje úplnú sadu nástrojov na kreslenie a úpravu na vytváranie vlastných návrhov na rezanie. Či už ste začiatočník alebo skúsený dizajnér, Easy Cut Studio má všetko, čo potrebujete na to, aby vaše návrhy ožili.

Kľúčové vlastnosti:

- Import rôznych formátov súborov: Easy Cut Studio podporuje širokú škálu formátov súborov vrátane BMP, PNG, Tifff, GIF, JPG.

- Prevod rastrových obrázkov na vektory: Pomocou tejto funkcie môžu používatelia previesť rastrové obrázky do vektorového formátu, ktorý je ideálny na vytváranie vysokokvalitnej grafiky.

- Zvárať texty a tvary dohromady: Táto funkcia umožňuje používateľom zvárať viacero tvarov dohromady, takže ich možno rezať ako jeden kus.

- Tlač a rezanie: Používatelia môžu vytlačiť svoje návrhy na papier a potom ich pomocou vinylovej rezačky/plotra vystrihnúť.

- Vytvorte kamienkové šablóny: Pomocou tejto funkcie jednoducho vytvorte vlastné kamienkové šablóny.

- Vytváranie mriežok: Používatelia môžu vytvárať mriežky, ktoré sú ideálne na vytváranie zložitých návrhov.

- Prispôsobiť objekty/text ceste: Táto funkcia umožňuje používateľom prispôsobiť text alebo objekty pozdĺž cesty, čo je skvelé na vytváranie zakriveného textu alebo log.

- Ukážka rezu laserom: Ukážte si, ako bude váš návrh vyzerať pri laserovom rezaní, skôr než to skutočne urobíte!

- Neobmedzené vrátenie/opakovanie

- Práca s vrstvami

Kompatibilita:

Easy Cut Studio podporuje širokú škálu vinylových rezačiek vrátane GCC, PixMax, USCutter,

O Roland Redsail Silhouette SD/CAMEO/Portrait KNK Craft ROBO Graphtec Mutoh TENETH Foison GoldCut JinKa Summa Creation PCut CutOK Vicsign KingCut Rabbit Ioline Refine Calortrans SignKey SignMax SilverBullet Bosskut Gazelle BlackCat Cougar/Lynth Bridge Inx Pazzlo Cougar/Lynth Mutoh Vinyl Express okrem iného.

Záver:

Na záver, ak hľadáte spoľahlivý softvér na vytváranie značiek, ktorý ponúka všetky funkcie potrebné pre profesionálov v tejto oblasti, potom nehľadajte nič iné ako Easy Cut Studio. Vďaka jeho intuitívnemu rozhraniu a jednoducho použiteľným nástrojom, ktoré sú kompatibilné s najpopulárnejšími značkami strojov na rezanie vinylov, naozaj nie je nič podobné ako toto!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ EasyCutStudio
Stránka vydavateľa http://www.easycutstudio.com/
Dátum vydania 2022-06-17
Dátum pridania 2022-06-17
Kategória Softvér pre grafický dizajn
Podkategória Softvér pre stolné publikovanie
Verzia 5.016
Požiadavky OS Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 5
Celkový počet stiahnutí 4669

Comments: