Simple PC Benchmark

Simple PC Benchmark 1.0

Windows / Simple PC Benchmark / 11 / Úplná špecifikácia
Popis

Jednoduché PC Benchmark: Jednoduchý a efektívny spôsob, ako otestovať výkon vášho počítača

Zaujíma vás, ako si vedie váš počítač v porovnaní s ostatnými? Chcete vedieť, či váš počítač beží optimálnou rýchlosťou? Ak áno, potom je pre vás Simple PC Benchmark dokonalým nástrojom.

Simple PC Benchmark je ľahká a ľahko použiteľná aplikácia, ktorá vám umožní rýchlo otestovať výkon vášho počítača. Len niekoľkými kliknutiami môžete získať presné skóre, ktoré odráža rýchlosť vášho počítača. Tento softvér patrí do kategórie Utilities & Operating Systems.

Čo je to jednoduchý benchmark PC?

Simple PC Benchmark je jednoduchá, ale efektívna aplikácia určená na testovanie výkonu vášho počítača. Meria rôzne aspekty vášho systému, vrátane rýchlosti CPU, šírky pásma pamäte a rýchlosti čítania/zápisu na disk. Výsledky sú prezentované v ľahko zrozumiteľnom formáte, ktorý vám umožní porovnať vaše skóre s inými počítačmi.

Ako funguje jednoduchý benchmark PC?

Používanie Simple PC Benchmark nemôže byť jednoduchšie. Všetko, čo musíte urobiť, je stiahnuť súbor zip z našej webovej stránky kliknutím na tlačidlo sťahovania vyššie. Po stiahnutí rozbaľte súbor na miesto podľa vášho výberu.

Ďalej otvorte zložku Simple PC benchmark a spustite "SimplePCbenchmark.exe." Stlačením ľubovoľného klávesu na klávesnici spustíte proces porovnávania; počkajte niekoľko sekúnd, kým nedokončí svoj proces a zobrazí skóre (nižšie skóre znamená lepší výkon). Priemerný výkon počítača by dosiahol skóre okolo 6.

Aké sú výhody používania jednoduchého PC Benchmarku?

Používanie tohto softvéru má niekoľko výhod:

1) Jednoduché použitie: Na rozdiel od iných nástrojov benchmarkingu, ktoré si vyžadujú technické znalosti alebo odborné znalosti, aby ich bolo možné efektívne využívať; tento softvér nevyžaduje žiadne predchádzajúce skúsenosti ani znalosti o počítačoch, pretože má veľmi jednoduché používateľské rozhranie, ktoré uľahčuje každému, kto chce bez problémov skontrolovať výkon svojho počítača.

2) Rýchle výsledky: Jediným kliknutím na tlačidlo klávesnice v priebehu niekoľkých sekúnd môžu používatelia získať presné výsledky o celkovom výkone svojho systému, čo šetrí čas v porovnaní s inými podobnými nástrojmi dostupnými online, kde používatelia čakajú dlhšie, kým získajú výsledky v dôsledku zložitých testovacích postupov, ktoré sú súčasťou týchto nástrojov. nástrojov

3) Presné výsledky: Tento softvér používa pokročilé algoritmy, ktoré zaisťujú presné výsledky zakaždým, bez ohľadu na to, aký typ hardvérovej konfigurácie má používateľ nainštalovaný na svojom počítači, čím zaisťuje, že dostane spoľahlivé informácie o celkovom zdravotnom stave svojho systému.

4) Bezplatné použitie: Na rozdiel od mnohých iných podobných aplikácií dostupných online, ktoré si účtujú peniaze za poskytovanie rovnakých služieb; túto aplikáciu môžete používať úplne zadarmo bez akýchkoľvek skrytých poplatkov alebo poplatkov s ňou spojených, vďaka čomu je prístupná každému, kto si chce skontrolovať zdravotný stav svojho počítača bez zbytočného míňania peňazí

5) Ľahký softvér: Tento softvér nezaberá veľa miesta na pevnom disku, ani nespotrebováva veľa zdrojov, keď beží na pozadí, čím zaisťuje hladké fungovanie, aj keď je spustených viacero aplikácií súčasne

Záver:

Na záver, ak chcete jednoduchý spôsob, ako otestovať výkon vášho počítača, potom nehľadajte nič iné ako test Simple PC! Je to rýchle, presné a bezplatné – čo viac si môže niekto priať? Tak prečo to neskúsiť ešte dnes!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Simple PC Benchmark
Stránka vydavateľa http://simple-pc-benchmark.c1.biz/
Dátum vydania 2020-06-08
Dátum pridania 2020-06-08
Kategória Obslužné programy a operačné systémy
Podkategória Diagnostický softvér
Verzia 1.0
Požiadavky OS Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 2
Celkový počet stiahnutí 11

Comments: