Easy MPEG to DVD Burner

Easy MPEG to DVD Burner 1.7.9

Windows / Ether Software / 16469 / Úplná špecifikácia
Popis

Easy MPEG to DVD Burner je výkonný a užívateľsky prívetivý softvér na vytváranie a napaľovanie DVD, ktorý vám umožňuje konvertovať súbory MPEG a DAT na vysokokvalitné disky DVD. Vďaka intuitívnemu rozhraniu môžete ľahko vytvárať profesionálne vyzerajúce disky DVD pomocou niekoľkých kliknutí.

Či už si chcete uchovať svoje obľúbené domáce videá alebo vytvoriť úžasnú prezentáciu do práce, Easy MPEG to DVD Burner má všetko, čo potrebujete, aby ste svoju prácu zvládli. Tento všestranný softvér podporuje televízne systémy NTSC aj PAL, ako aj pomery strán 4:3 a 16:9, takže si môžete prispôsobiť svoje disky DVD podľa svojich preferencií.

Jednou z vynikajúcich funkcií Easy MPEG to DVD Burner je jej schopnosť vytvárať obrazy DVD a ukladať ich priamo na váš pevný disk. To znamená, že môžete jednoducho vytvárať záložné kópie svojich diskov DVD alebo ich zdieľať s ostatnými bez toho, aby ste museli napaľovať fyzické disky.

Ak však chcete napáliť fyzické disky, Easy MPEG to DVD Burner to uľahčuje. Softvér podporuje 4,7 GB aj 8,5 GB disky, takže či už vytvárate krátke video alebo celovečerný film, je tu dostatok miesta pre všetok váš obsah.

Easy MPEG to DVD Burner okrem svojej základnej funkcionality nástroja na tvorbu DVD obsahuje aj niekoľko pokročilých funkcií, ktoré vám umožňujú ešte väčšiu kontrolu nad konečným produktom. Softvér vám napríklad umožňuje pridať vlastné ponuky s hudbou na pozadí a obrázkami pre extra dotyk profesionality.

Celkovo možno povedať, že ak hľadáte ľahko použiteľný, ale výkonný nástroj na vytváranie vysokokvalitných DVD zo súborov MPEG alebo DAT, nehľadajte nič iné ako Easy MPEG to DVD Burner. Vďaka širokej škále funkcií a intuitívnemu rozhraniu tento softvér určite splní všetky vaše potreby, keď príde čas na napálenie týchto vzácnych spomienok na disk!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Ether Software
Stránka vydavateľa http://www.divxtodvd.net
Dátum vydania 2013-03-30
Dátum pridania 2013-03-30
Kategória Video softvér
Podkategória DVD napaľovačky
Verzia 1.7.9
Požiadavky OS Windows 2003, Windows 2000, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 16469

Comments: