W7 Caller ID

W7 Caller ID 3.0.1

Windows / W7 Caller ID / 985 / Úplná špecifikácia
Popis

ID volajúceho W7: Najlepšia telefónna aplikácia pre Windows 7 Media Center a XBMC

Už vás nebaví zmeškať dôležité telefónne hovory, keď pracujete na počítači? Chcete mať prehľad o všetkých svojich prichádzajúcich a odchádzajúcich hovoroch bez toho, aby ste ich museli manuálne prihlasovať? Ak áno, W7 Caller ID je pre vás dokonalým riešením.

W7 Caller ID je výkonná telefónna aplikácia, ktorá vám umožňuje zaznamenávať telefónne hovory a zobrazovať ich na počítačoch vo vašej domácej sieti, Windows 7 Media Center a XBMC. Vďaka pokročilým funkciám a užívateľsky prívetivému rozhraniu vám W7 Caller ID uľahčuje správu všetkých prichádzajúcich a odchádzajúcich hovorov z jedného centrálneho miesta.

Jednou z najpôsobivejších funkcií W7 Caller ID je jeho schopnosť zobraziť identitu volajúceho pred prijatím hovoru. To znamená, že pred rozhodnutím, či hovor prijať alebo nie, môžete vidieť, kto volá. Táto funkcia môže byť užitočná najmä vtedy, ak dostávate veľa spamu alebo telemarketingových hovorov.

Okrem zobrazenia informácií o volajúcom podporuje W7 Caller ID aj viacero modemov. To znamená, že ak máte k počítaču pripojených viac ako jeden modem, W7 Caller ID ich automaticky rozpozná a použije podľa potreby. Táto funkcia môže byť obzvlášť užitočná, ak máte veľkú domácu sieť s viacerými telefónmi.

Ďalšou skvelou vlastnosťou W7 Caller ID je jeho schopnosť blokovať nechcené čísla. Ak existujú určité čísla, na ktoré nechcete volať domov alebo do kancelárie, jednoducho ich pridajte do zoznamu zablokovaných vo W7 Caller ID. Keď sa tieto čísla pokúsia zavolať, softvér ich automaticky zablokuje.

Ak sa obávate, že stratíte všetky svoje kontakty pri prechode z inej telefónnej aplikácie, nebojte sa – W7 Caller ID to má pokryté! Tento softvér umožňuje používateľom jednoducho importovať svoje kontakty z Outlooku a Kontaktov Google.

Ale možno jednou z najzaujímavejších nových funkcií pridaných nedávno je podpora Bluetooth pre smartfóny! Teraz môžu používatelia pripojiť svoje smartfóny cez technológiu Bluetooth priamo do svojich počítačov s operačnými systémami (OS) Windows 10/8/8.1/Server2012/R2/2016 pomocou tejto aplikácie, ktorá umožňuje prihlasovanie prichádzajúcich/odchádzajúcich hovorov priamo do centra médií/XBMC!

Celkovo odporúčame vyskúšať identifikáciu volajúceho W7, ak hľadáte jednoducho použiteľnú telefónnu aplikáciu, ktorá ponúka pokročilé funkcie, ako je identifikácia volajúceho, podpora viacerých modemov, blokovanie nechcených čísel, ako aj import kontaktov z Outlooku alebo Kontaktov Google. - teraz s podporou Bluetooth pre smartfóny!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ W7 Caller ID
Stránka vydavateľa http://www.w7callerid.com
Dátum vydania 2013-03-26
Dátum pridania 2013-03-26
Kategória Komunikácia
Podkategória Webové telefóny a softvér VoIP
Verzia 3.0.1
Požiadavky OS Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7
Požiadavky .NET 4.0
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 985

Comments: