MSI Wrapper

MSI Wrapper 3.0.31

Windows / Jacob Reinholdt / 1869 / Úplná špecifikácia
Popis

MSI Wrapper: Konečné riešenie pre vývojárov softvéru a systémových administrátorov

Ste vývojár softvéru alebo správca systému a hľadáte jednoduchý spôsob, ako distribuovať súbor setup.exe ako MSI? Nehľadajte nič iné ako MSI Wrapper, dokonalé riešenie na zabalenie vášho pôvodného setup.exe do balíka MSI.

MSI Wrapper je výkonný nástroj, ktorý vám umožňuje vytvárať balíčky MSI z akéhokoľvek spustiteľného súboru. Je navrhnutý špeciálne pre vývojárov softvéru, ktorí chcú svojim používateľom ponúknuť pohodlie pri inštalácii softvéru pomocou balíka MSI. Je to užitočné aj pre správcov systému, ktorí chcú distribuovať softvér ako balík MSI na klientske počítače vo svojej organizácii.

Pomocou MSI Wrapper môžete jednoducho previesť váš existujúci súbor setup.exe na balík MSI bez toho, aby ste museli upravovať akýkoľvek kód. To znamená, že môžete pokračovať v používaní svojho existujúceho procesu inštalácie a zároveň ponúkať ďalšie výhody inštalácie prostredníctvom balíka MSI.

Jednou z kľúčových výhod používania MSi Wrapper je to, že zjednodušuje proces inštalácie pre koncových používateľov. Pomocou niekoľkých kliknutí môžu používatelia nainštalovať váš softvér bez toho, aby sa museli obávať zložitých inštalačných postupov alebo problémov s kompatibilitou.

Ďalšou výhodou používania MSi Wrapper je, že poskytuje väčšiu kontrolu nad tým, ako je váš softvér nainštalovaný na klientskych počítačoch. Môžete presne určiť, kde sú nainštalované súbory a aké kľúče databázy Registry sa vytvoria počas inštalácie, čím sa zabezpečí, že všetko bude bez problémov fungovať s ostatnými aplikáciami v počítači používateľa.

MSI Wrapper ponúka aj pokročilé funkcie, ako je podpora vlastných akcií a parametrov príkazového riadka, čo uľahčuje prispôsobenie procesu inštalácie podľa vašich špecifických potrieb. Navyše podporuje 32-bitové aj 64-bitové operačné systémy, takže si môžete byť istí, že váš softvér bude fungovať na všetkých moderných platformách Windows.

Okrem svojich výkonných funkcií ponúka MSi Wrapper aj užívateľsky prívetivé rozhranie, vďaka ktorému je vytváranie a konfigurácia balíkov MSi rýchle a jednoduché. Intuitívne rozhranie vás prevedie každým krokom procesu, od výberu súborov a priečinkov až po možnosti konfigurácie, ako je názov produktu a číslo verzie.

Celkovo možno povedať, že ak hľadáte jednoduchý, ale výkonný nástroj na zabalenie vášho pôvodného setup.exe do balíka MSi, nehľadajte nič iné ako MSi Wrapper. Vďaka svojim pokročilým funkciám a užívateľsky prívetivému rozhraniu sa určite stane jedným z vašich nástrojov, ktoré môžete okamžite použiť!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Jacob Reinholdt
Stránka vydavateľa http://www.exemsi.com
Dátum vydania 2013-03-21
Dátum pridania 2013-03-21
Kategória Nástroje pre vývojárov
Podkategória Softvérové ​​inštalačné nástroje
Verzia 3.0.31
Požiadavky OS Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Požiadavky Microsoft .NET Framework 4.0
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 3
Celkový počet stiahnutí 1869

Comments: