M Textbox Constrained

M Textbox Constrained 1.0

Windows / M Studios 3D / 25 / Úplná špecifikácia
Popis

M Textbox Constrained je výkonný vývojársky nástroj, ktorý vám umožňuje jednoducho zadávať platné údaje do vašej databázy. Tento softvér je navrhnutý tak, aby akceptoval iba špecifické typy vstupu, ako sú čísla, písmená, malé písmená, veľké písmená, znaky a čísla, text a znaky, čísla a text, znaky a malý text alebo znaky a veľký text. Pomocou M Textbox Constrained môžete organizovať svoj text/reťazec akýmkoľvek spôsobom, ktorý potrebujete.

Jednou z najzaujímavejších funkcií M Textbox Constrained sú jeho animačné efekty. Pri vstupe do textového poľa alebo výstupe z neho existujú vzrušujúce efekty, vďaka ktorým je pre používateľov pútavejšie. Okrem toho vám tento softvér umožňuje nastaviť minimálne a maximálne hodnoty pre vaše vstupné polia tak, aby spĺňali špecifické požiadavky.

M Textbox Constrained má všetky užitočné vlastnosti, ktoré potrebujete, aby ste sa uistili, že do vašej databázy vstupujú iba platné údaje. Pred odoslaním údajov do databázy môžete skontrolovať ďalšie vlastnosti, ako sú obmedzenia dĺžky alebo obmedzenia počtu znakov.

Tento softvér je ideálny pre vývojárov, ktorí chcú obmedziť svoje vstupné polia podľa svojich potrieb a požiadaviek. Jeho ľahko použiteľné rozhranie umožňuje jednoduché používanie pre každého bez ohľadu na jeho technické znalosti.

Vlastnosti:

- Prijíma iba špecifické typy vstupov

- Usporiadajte text/reťazec akýmkoľvek potrebným spôsobom

- Animačné efekty pri vstupe/výstupe z textového poľa

- Nastavte minimálne/maximálne hodnoty

- Pred odoslaním údajov skontrolujte ostatné vlastnosti

Výhody:

1) Vylepšená kvalita dát: Pomocou M Textbox Constrained môžu vývojári zabezpečiť, aby do ich databáz vstúpili iba platné dáta, čo zlepšuje celkovú kvalitu dát.

2) Zvýšená efektivita: Obmedzením vstupov podľa špecifických potrieb môžu vývojári ušetriť čas tým, že nemusia manuálne kontrolovať platnosť každého záznamu.

3) Užívateľsky prívetivé rozhranie: Ľahko použiteľné rozhranie uľahčuje každému bez ohľadu na úroveň technickej odbornosti.

4) Prispôsobiteľné vlastnosti: Vývojári majú úplnú kontrolu nad tým, ako chcú obmedziť svoje vstupy pomocou prispôsobiteľných vlastností, ako sú obmedzenia dĺžky alebo obmedzenia počtu znakov.

Záver:

Na záver, M Textbox Constrained je základným nástrojom pre vývojárov, ktorí chcú zvýšiť efektivitu a zároveň zabezpečiť vysokokvalitné zadávanie údajov do databáz. Jeho užívateľsky prívetivé rozhranie v kombinácii s prispôsobiteľnými vlastnosťami z neho robí nevyhnutný nástroj v každej súprave nástrojov pre vývojárov. Stiahnite si M Textbox Constrained ešte dnes!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ M Studios 3D
Stránka vydavateľa http://musadiq.brinkster.net
Dátum vydania 2013-03-19
Dátum pridania 2013-03-19
Kategória Nástroje pre vývojárov
Podkategória ActiveX
Verzia 1.0
Požiadavky OS Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows NT, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky Visual Basic 6
cena $150.00
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 25

Comments: