iStonsoft PDF Converter for Mac

iStonsoft PDF Converter for Mac 2.8.22

Mac / iStonsoft Studio / 161 / Úplná špecifikácia
Popis

iStonsoft PDF Converter pre Mac je výkonný a ľahko použiteľný softvér, ktorý umožňuje používateľom Mac prevádzať súbory PDF do rôznych populárnych formátov vrátane ePub, txt, html, doc, JPEG, GIF, TIFF a PNG. Pomocou tohto softvéru môžete jednoducho zobraziť všetky svoje stránky PDF v okne náhľadu a zobraziť ukážku každej strany súboru PDF cez okno náhľadu.

Jednou z najpôsobivejších funkcií iStonsoft PDF Converter pre Mac je jeho schopnosť prevádzať desiatky dokumentov PDF naraz. To znamená, že môžete ušetriť veľa času konverziou viacerých súborov súčasne. Okrem toho tento softvér umožňuje používateľom určiť rozsahy strán (napr. strany 1-15) alebo vybrať konkrétne strany (napr. strana 5, 7, 14) z každého súboru PDF na konverziu.

Ďalšou skvelou vlastnosťou iStonsoft PDF Converter pre Mac je jeho schopnosť zachovať 100% obsah vrátane rozloženia a formátovania vo výstupných dokumentoch. To znamená, že sa zachovajú všetky prvky pôvodných súborov PDF, ako je text, hypertextové odkazy, rozloženia obrázkov, tabuľky stĺpcov, grafika atď.

Po konverzii pomocou iStonsoft PDF Converter pre Mac môžu používatelia extrahovať prvky z pôvodných súborov PDF na opätovné použitie v iných aplikáciách, čo z neho robí ideálny nástroj pre tých, ktorí potrebujú často pracovať s PDF.

Používanie intuitívneho rozhrania iStonsoft uľahčuje prácu, aj keď ste s podobnými nástrojmi ešte nepoznali – postupujte podľa troch jednoduchých krokov: Import – Výber formátu – Konvertovanie! Svoje súbory PDF môžete jednoducho pridať presunutím myšou do rozhrania programu, vďaka čomu je ešte viac užívateľsky prívetivý!

Jedna vec, ktorá odlišuje iStonsoft od iných podobných produktov na trhu, je, že nevyžaduje Adobe Reader alebo Acrobat, čo šetrí čas aj peniaze!

Na záver, konvertor PDF od iStonsoft ponúka vynikajúce riešenie pre každého, kto potrebuje spoľahlivý nástroj schopný konvertovať svoje súbory PDF do rôznych formátov bez straty obsahu alebo formátovania a zároveň je dostatočne užívateľsky prívetivý, aby ho mohol používať ktokoľvek!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ iStonsoft Studio
Stránka vydavateľa http://www.istonsoft.com/
Dátum vydania 2012-02-06
Dátum pridania 2013-03-18
Kategória Softvér pre grafický dizajn
Podkategória Softvér PDF
Verzia 2.8.22
Požiadavky OS Mac OS X 10.5/Intel, Mac OS X 10.6/10.7/10.8
Požiadavky None
cena $69.95
Stiahnutie za týždeň 1
Celkový počet stiahnutí 161

Comments:

Najpopulárnejší