JAWS (32-Bit)

JAWS (32-Bit) 14.0.1534

Windows / Freedom Scientific / 38253 / Úplná špecifikácia
Popis

JAWS (32-bitový) je výkonný program na čítanie obrazovky počítača určený na pomoc nevidiacim a zrakovo postihnutým používateľom pri prístupe k ich počítačom. Tento softvér poskytuje celý rad funkcií, ktoré používateľom uľahčujú čítanie obrazovky buď pomocou výstupu prevodu textu na reč, alebo pomocou obnoviteľného Braillovho displeja.

S JAWS (32-bit) môžu používatelia jednoducho prechádzať operačným systémom, aplikáciami a webovými stránkami svojho počítača. Softvér ponúka dva viacjazyčné syntetizátory reči, ktoré poskytujú čistý a prirodzene znejúci výstup reči vo viac ako 20 jazykoch. Táto funkcia uľahčuje používateľom, ktorí nie sú angličtinou, používanie softvéru bez akýchkoľvek problémov.

Jednou z najvýznamnejších výhod JAWS (32-bit) je jeho kompatibilita so softvérom na zväčšenie obrazovky MAGic. To znamená, že zrakovo postihnutí používatelia môžu používať oba programy spolu na zväčšenie textu a grafiky na svojich obrazovkách, pričom stále môžu počuť, čo JAWS číta nahlas.

Inštalačný proces pre JAWS (32-bitový) je jednoduchý vďaka funkcii hovoriacej inštalácie. Používatelia sú sprevádzaní každým krokom procesu inštalácie prostredníctvom zvukových výziev, čo uľahčuje prácu aj tým, ktorí nie sú oboznámení s inštaláciou softvéru do svojich počítačov.

JAWS (32-bit) je tiež vybavený formátovaným základným školením v textových aj zvukových formátoch. Tieto školiace materiály pomáhajú novým používateľom rýchlo začať tým, že im poskytujú podrobné pokyny, ako efektívne používať rôzne funkcie programu.

Celkovo je JAWS (32-bit) vynikajúcou voľbou pre každého, kto potrebuje pomoc pri prístupe k svojmu počítaču z dôvodu zrakového postihnutia alebo slepoty. Jeho výkonné funkcie uľahčujú používateľom navigáciu v ich operačných systémoch, aplikáciách a webových stránkach, pričom podľa potreby poskytujú jasný hlasový výstup alebo podporu Braillovho displeja.

Kľúčové vlastnosti:

1. Výstup prevodu textu na reč

2. Podpora obnoviteľného Braillovho displeja

3. Dva viacjazyčné syntetizátory reči

4. Kompatibilné so softvérom na zväčšenie obrazovky MAGic

5. Talking inštalačná funkcia

6.Formátované základné školenie v textových a zvukových formátoch

Požiadavky na systém:

Operačný systém: Windows 7 SP1 alebo novší

Procesor: Procesor Intel Core i3/i5/i7/AMD Athlon 64

RAM: Odporúča sa minimálne 4 GB RAM

Miesto na pevnom disku: Odporúča sa minimálne 20 GB voľného miesta na disku

Záver:

Na záver, ak hľadáte spoľahlivý program na čítanie obrazovky počítača, ktorý poskytuje jasný rečový výstup alebo podporu Braillovho displeja podľa potreby, potom nehľadajte nič iné ako JAWS (32-bit). Vďaka svojim výkonným funkciám, ako sú dva viacjazyčné syntetizátory reči, kompatibilita so softvérom na zväčšenie obrazovky MAGic, funkcia inštalácie hovorenia a formátované základné školiace materiály v textovom aj zvukovom formáte, je Jaws (32-bit) vynikajúcou voľbou pre každého, kto potrebuje pomoc pri prístupe k ich počítaču v dôsledku zrakového postihnutia alebo slepoty. Tak prečo čakať? Stiahnite si svoju kópiu ešte dnes!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Freedom Scientific
Stránka vydavateľa http://freedomscientific.com
Dátum vydania 2013-03-15
Dátum pridania 2013-03-15
Kategória Domáci softvér
Podkategória Rôzny domáci softvér
Verzia 14.0.1534
Požiadavky OS Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 6
Celkový počet stiahnutí 38253

Comments: