Send to Kindle for Mac

Send to Kindle for Mac 1.0.0.218

Mac / Amazon.com / 1663 / Úplná špecifikácia
Popis

Už vás nebaví čítať na obrazovke počítača? Uprednostňujete pohodlie pri čítaní na zariadení Kindle? Ak áno, Send to Kindle for Mac je pre vás perfektným riešením. Tento vzdelávací softvér vám umožňuje jednoducho odosielať osobné dokumenty z počítača Mac do zariadenia Kindle pomocou niekoľkých kliknutí.

Pomocou funkcie Odoslať do Kindle pre Mac existuje viacero spôsobov odosielania dokumentov. Môžete jednoducho pretiahnuť jeden alebo viacero dokumentov na ikonu Odoslať do Kindle vo vašom Docku alebo spustiť aplikáciu a presunúť na ňu jeden alebo viacero dokumentov. Okrem toho z ľubovoľnej aplikácie Mac, ktorá dokáže tlačiť, vyberte ponuku tlače a vyberte možnosť Odoslať do Kindle. V aplikácii Finder jednoducho kliknite na jeden alebo viacero dokumentov so stlačeným klávesom Control a vyberte položku Odoslať do Kindle.

Jednou z najlepších funkcií tohto softvéru je, že vám umožňuje archivovať dokumenty vo vašej knižnici Kindle. To znamená, že aj keď vymažete dokument zo svojho zariadenia, bude stále dostupný vo vašej knižnici, odkiaľ si ho môžete kedykoľvek pohodlne znova stiahnuť.

Odoslať do Kindle pre Mac je nielen ľahko použiteľné, ale aj vysoko efektívne. Podporuje rôzne formáty súborov vrátane PDF, dokumentov Microsoft Word (DOC/DOCX), súborov HTML, súborov RTF, ako aj obrázkových súborov, ako sú JPEG a PNG.

Tento softvér je ideálny pre študentov, ktorí potrebujú prístup k svojim študijným materiálom na cestách bez toho, aby mali notebooky neustále pri sebe. Je tiež skvelý pre profesionálov, ktorí potrebujú rýchly prístup k dôležitým pracovným dokumentom počas cestovania.

Okrem toho tento softvér ponúka niekoľko možností prispôsobenia, ako je výber zariadení, ktoré štandardne prijímajú odoslaný obsah, a nastavenie predvolieb automatickej archivácie na základe typu dokumentu.

Celkovo je Send To Kindle For Mac základným nástrojom pre každého, kto chce jednoduchý spôsob odosielania osobných dokumentov zo svojho počítača priamo do zariadenia Kindle bez akýchkoľvek problémov!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Amazon.com
Stránka vydavateľa http://www.amazon.com
Dátum vydania 2013-03-13
Dátum pridania 2013-03-13
Kategória Vzdelávací softvér
Podkategória Softvér pre elektronické knihy
Verzia 1.0.0.218
Požiadavky OS Mac OS X 10.6/10.7
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 3
Celkový počet stiahnutí 1663

Comments:

Najpopulárnejší