Strawberry Perl Portable (64-bit)

Strawberry Perl Portable (64-bit) 5.16.3.1

Windows / Perl / 917 / Úplná špecifikácia
Popis

Strawberry Perl Portable (64-bit) – Ultimate Perl Environment pre vývojárov Windows

Ste vývojár, ktorý hľadá výkonný a spoľahlivý programovací jazyk na písanie jednoduchých skriptov alebo zložitých aplikácií? Nehľadajte nič iné ako Strawberry Perl Portable (64-bit), dokonalé perlové prostredie navrhnuté špeciálne pre MS Windows.

Čo je Strawberry Perl?

Strawberry Perl je kompletné perlové prostredie, ktoré obsahuje všetky nástroje, knižnice a databázových klientov, ktoré potrebujete na spúšťanie a vývoj perlových aplikácií na vašom počítači so systémom Windows. Je navrhnutý tak, aby bol čo najbližšie k prostrediu perl na systémoch UNIX, čo vývojárom, ktorí sú oboznámení so systémami založenými na systéme UNIX, uľahčuje bezproblémový prechod na vývoj v systéme Windows.

Prečo si vybrať Strawberry Perl?

Existuje mnoho dôvodov, prečo vývojári uprednostňujú Strawberry Perl pred inými programovacími jazykmi. Tu je len niekoľko:

1. Jednoduchá inštalácia: Inštalácia Strawberry Perl je rýchla a jednoduchá. Jednoducho rozbaľte súbory na lokálny disk a spustite aplikáciu.

2. Komplexné knižnice: So všetkými externými knižnicami, ktoré sú súčasťou balenia, si môžete byť istí, že máte všetko, čo potrebujete na vývoj robustných aplikácií.

3. Pribalení databázoví klienti: Netreba sa obávať inštalácie samostatných databázových klientov – sú už súčasťou balenia Strawberry Perl!

4. Výkonný kompilátor: Kompilátor gcc zahrnutý v Strawberry Perl zaisťuje, že váš kód beží hladko a efektívne.

5. Aktívna komunitná podpora: Vďaka aktívnej komunite vývojárov používajúcich a prispievajúcich do Strawberry Perl si môžete byť istí, že akékoľvek problémy alebo otázky budú rýchlo vyriešené.

Vlastnosti Strawberry Perl

Tu sú niektoré z kľúčových funkcií tohto výkonného vývojového nástroja:

1. Kompletné prostredie: Všetky potrebné nástroje, knižnice, kompilátory, databázové klienty atď., združené v jednom balíku

2. Kompatibilita medzi platformami: Navrhnuté špeciálne pre MS Windows, ale tiež kompatibilné s inými platformami ako Linux alebo Mac OS X

3. Ľahko použiteľné rozhranie: Jednoduchý proces inštalácie uľahčuje aj začiatočníkom

4. Robustné bezpečnostné funkcie: Obsahuje krypto knižnicu, ktorá poskytuje bezpečné šifrovacie algoritmy ako AES alebo RSA

5. Grafická knižnica: Obsahuje grafickú knižnicu, ktorá používateľom umožňuje vytvárať úžasné vizualizácie

6. Knižnica XML: Obsahuje knižnicu XML, ktorá používateľom umožňuje jednoducho analyzovať dokumenty XML

7. Kompatibilné s ActivePerl: Môže používať moduly CPAN z ActivePerl bez ich rekompilácie

8. Licencia s otvoreným zdrojovým kódom: Vydaná pod licenciou GPL, takže ju môže ktokoľvek voľne používať bez akýchkoľvek obmedzení

Záver:

Na záver, ak hľadáte výkonný vývojový nástroj, ktorý sa ľahko používa a zároveň je plný funkcií, potom nehľadajte nič iné ako StrawberryPerl Portable (64-bit). Či už píšete jednoduché skripty alebo zložité aplikácie, toto komplexné perlské prostredie má všetko potrebné vrátane kompilátorov, knižníc, databázových klientov atď., ktoré sú spojené v jednom balíku, čo z neho robí ideálnu voľbu nielen pre začiatočníkov, ale aj skúsených programátorov!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Perl
Stránka vydavateľa http://www.perl.org/
Dátum vydania 2013-03-13
Dátum pridania 2013-03-13
Kategória Nástroje pre vývojárov
Podkategória Softvér IDE
Verzia 5.16.3.1
Požiadavky OS Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 917

Comments: