Alphabets Writing for Windows 8

Alphabets Writing for Windows 8

Windows / Mango Technologies / 32 / Úplná špecifikácia
Popis

Alphabets Writing pre Windows 8 je vzdelávací softvér navrhnutý tak, aby naučil používateľov písať abecedy zábavným a interaktívnym spôsobom. Táto aplikácia je ideálna pre deti a dospelých, ktorí sa chcú naučiť nové jazykové písmo alebo zlepšiť svoje zručnosti v písaní rukou.

Aplikácia obsahuje jednoduché a intuitívne rozhranie, ktoré uľahčuje navigáciu používateľom všetkých vekových kategórií. Používatelia si môžu vybrať svoje vlastné farby, vypnúť zvuky a sledovať výučbu, vďaka čomu je učenie prispôsobenejšie. Aplikácia tiež umožňuje používateľom cvičiť čmáraním na obrázku abecedy, čo im pomáha vytvárať tvary na písmenách.

Jednou z najlepších vecí na písaní abecedy pre Windows 8 je to, že poskytuje deťom spôsob, ako sa bez rozptyľovania naučiť písmeno a jeho názov. Deti môžu klepnutím na ikonu overiť, či sa mená naučili správne. Keď správne obkreslia písmeno, vyhláskuje sa zodpovedajúce slovo s obrázkom objektu.

Táto funkcia nielen pomáha deťom naučiť sa písať abecedy, ale tiež zlepšuje ich slovnú zásobu, keď sa stretávajú s novými slovami s každým písmenom, ktoré obkreslia. Aplikácia robí učenie zábavou tým, že ukazuje a hláskuje každú abecedu pútavým spôsobom.

Písanie abecedy pre Windows 8 bolo navrhnuté s ohľadom na deti aj dospelých, ktorí sa chcú naučiť písať abecedy ľahko zrozumiteľným spôsobom. Užívateľsky prívetivé rozhranie aplikácie zaisťuje, že ju bez problémov môžu používať aj tí, ktorí nie sú technicky zdatní.

Kategória softvéru Alphabets Writing pre Windows 8 patrí do vzdelávacieho softvéru, čo znamená, že bola špeciálne navrhnutá s ohľadom na vzdelávanie. Poskytuje vynikajúcu platformu, kde môžu rodičia pomôcť svojim deťom zlepšiť ich písanie a zároveň sa zabaviť.

Na záver, Alphabets Writing pre Windows 8 je vynikajúci vzdelávací softvér, ktorý učí používateľov písať abecedy v zábavnej aktivite pre deti aj dospelých. S jeho prispôsobenými funkciami, ako je okrem iného výber farieb, ovládanie zvuku, režim výučby sledovania; táto aplikácia ponúka pútavý vzdelávací zážitok ako žiadna iná!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Mango Technologies
Stránka vydavateľa
Dátum vydania 2013-03-13
Dátum pridania 2013-03-13
Kategória Vzdelávací softvér
Podkategória Študentské nástroje
Verzia
Požiadavky OS Windows, Windows 8
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 32

Comments: