Stock Bar for Mac

Stock Bar for Mac 1.0

Mac / Limit Point Software / 208 / Úplná špecifikácia
Popis

Stock Bar for Mac je výkonný softvér na zvýšenie produktivity, ktorý vám umožňuje sledovať vaše obľúbené akcie priamo z panela s ponukami. Vďaka intuitívnemu rozhraniu a prispôsobiteľným funkciám je tento softvér ideálny pre každého, kto chce zostať v obraze s najnovšími trendmi na akciovom trhu.

Jednou z kľúčových vlastností Stock Bar je jeho schopnosť otáčať sa cez pažby nastaviteľnou rýchlosťou. To znamená, že si môžete nastaviť tempo, akým softvér zobrazuje informácie o rôznych akciách, čo vám umožní sledovať viacero investícií naraz.

Okrem toho vám lišta akcií umožňuje zadávať symboly akcií do tabuľky preferencií, čo uľahčuje prispôsobenie vašej skúsenosti a zameranie sa na akcie, ktoré sú pre vás najdôležitejšie. Môžete dokonca zapnúť alebo vypnúť konkrétnu akciu v závislosti od vašich preferencií.

Ďalšou skvelou vlastnosťou Stock Baru je jeho nastaviteľná farebná schéma. Môžete si vybrať z rôznych farieb pre pohyb a zmenu akcií, čo uľahčuje rýchlu identifikáciu trendov a zmien na trhu.

Pre tých, ktorí chcú ešte viac informácií o trhu, Stock Bar vám tiež umožňuje zobraziť indexy pre kovy, Dow, Nasdaq a S&P v paneli s ponukami. To znamená, že môžete získať aktualizácie všetkých aspektov trhu v reálnom čase bez toho, aby ste museli opustiť svoju pracovnú plochu.

Nakoniec, Stock Bar obsahuje aj funkciu zobrazenia času, ktorá ukazuje, kedy sa otvorí NYSE. To uľahčuje obchodníkom, ktorí sídlia v rôznych časových pásmach po celom svete, zostať informovaní o tom, kedy musia byť pripravení na obchodné stretnutia.

Celkovo možno povedať, že ak hľadáte ľahko použiteľný a prispôsobiteľný spôsob, ako sledovať všetky aspekty akciového trhu priamo z vášho stolného počítača alebo notebooku s operačným systémom macOS, potom nehľadajte nič iné ako Stock Bar!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Limit Point Software
Stránka vydavateľa http://www.limit-point.com/
Dátum vydania 2013-03-09
Dátum pridania 2013-03-09
Kategória Softvér na zvýšenie produktivity
Podkategória Softvér na osobné financie
Verzia 1.0
Požiadavky OS Macintosh, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.8
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 1
Celkový počet stiahnutí 208

Comments:

Najpopulárnejší