Microsoft Office Visio 2007 Service Pack 1

Microsoft Office Visio 2007 Service Pack 1

Windows / Microsoft / 681 / Úplná špecifikácia
Popis

Microsoft Office Visio 2007 Service Pack 1 je výkonný softvérový nástroj, ktorý poskytuje dôležité vylepšenia stability a výkonu požadované zákazníkmi a zároveň zahŕňa ďalšie vylepšenia zabezpečenia používateľov. Tento balík Service Pack obsahuje aj všetky aktualizácie vydané pre Office Visio 2007 pred decembrom 2007. Vďaka tejto aktualizácii môžu používatelia očakávať stabilnejšie a bezpečnejšie prostredie pri používaní Microsoft Office Visio.

Tento balík Service Pack je navrhnutý tak, aby fungoval s dvoma verziami aplikácie Microsoft Office Visio: Professional a Standard. Bez ohľadu na to, či používate verziu Professional alebo Standard, môžete ťažiť z vylepšení zahrnutých v tejto aktualizácii.

Jednou z kľúčových výhod balíka Service Pack 1 je jeho schopnosť inštalácie, aj keď už bola na vašom počítači nainštalovaná verejne dostupná aktualizácia. To znamená, že používatelia, ktorí si už nainštalovali aktualizácie pre svoju verziu programu Microsoft Office Visio, môžu stále využívať výhody, ktoré poskytuje balík SP1.

Okrem vylepšení stability a výkonu obsahuje SP1 aj vylepšenia založené na spätnej väzbe používateľov z analýzy online zlyhaní spoločnosti Microsoft a spätnej väzby od technickej podpory spoločnosti Microsoft. Tieto vylepšenia boli vyvinuté ako výsledok skutočných scenárov používania, čím sa zaisťuje, že riešia bežné problémy, s ktorými sa používatelia stretávajú.

Pre tých, ktorí chcú viac informácií o tom, čo presne bolo opravené v tomto balíku Service Pack, je k dispozícii úplný zoznam v článku databázy Microsoft Knowledge Base 937155: Popis balíka Microsoft Office Visio 2007 Service Pack 1. Tento článok obsahuje podrobné informácie o každom probléme. ktorá bola riešená v SP1.

Celkovo možno povedať, že ak hľadáte vylepšený zážitok pri používaní aplikácie Microsoft Office Visio, dôrazne sa odporúča nainštalovať balík Service Pack 1. Vďaka svojmu zameraniu na vylepšenia stability a zabezpečenia založené na scenároch skutočného používania poskytuje vynikajúci spôsob, ako zabezpečiť, aby váš softvér zostal aktuálny a optimalizovaný pre vaše potreby.

Kľúčové vlastnosti:

- Vylepšenia stability: Najvýznamnejšou výhodou balíka SP1 je jeho schopnosť zlepšiť celkovú stabilitu pri použití jednej z verzií (profesionálnej alebo štandardnej) aplikácie Microsoft Office Visio.

- Vylepšenia výkonu: Okrem zlepšenia stability obsahuje SP1 aj vylepšenia výkonu navrhnuté tak, aby bola práca s veľkými diagramami rýchlejšia.

- Vylepšenia bezpečnosti používateľov: Ďalšou kľúčovou oblasťou, v ktorej SP1 prináša hodnotu, sú vylepšené funkcie zabezpečenia používateľov.

- Komplexný zoznam opráv: Pre tých, ktorí chcú viac informácií o tom, čo presne bolo opravené v tomto balíku Service Pack, je k dispozícii komplexný zoznam vo vyššie uvedenom článku databázy znalostí.

- Vylepšenia založené na scenároch používania v reálnom svete: Vývojový tím stojaci za balíkom Service Pack 1 pri vývoji zohľadnil scenáre používania v reálnom svete, čo zaisťuje riešenie bežných problémov, s ktorými sa používatelia stretávajú.

Požiadavky na systém:

Ak chcete nainštalovať balík Service Pack 1 pre ktorúkoľvek z verzií (Professional alebo Standard) Microsoft OfficeVisio, ktoré sú kompatibilné s Windows XP, Vista a Windows Server 2003, musíte splniť nasledujúce požiadavky:

Operačný systém:

• Windows XP s balíkom Service Pack (SP)2 alebo novším

• Windows Server®2003 s balíkom ServicePack(SP)2alebo novším

• Windows Vista®

Procesor:

• Procesor Intel Pentium III alebo ekvivalent

Pamäť:

• Minimálne 256 MB RAM (512 MB odporúčané)

Miesto na pevnom disku:

• Minimálne 2 GB dostupného miesta na pevnom disku

Displej:

• Super VGA (800 x 600) alebo monitor s vyšším rozlíšením

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Microsoft
Stránka vydavateľa http://www.microsoft.com/
Dátum vydania 2013-02-27
Dátum pridania 2013-02-27
Kategória Obslužné programy a operačné systémy
Podkategória Operačné systémy a aktualizácie
Verzia
Požiadavky OS Windows, Windows XP, Windows Vista, Windows 7
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 1
Celkový počet stiahnutí 681

Comments: