iPubsoft PDF Converter for Mac

iPubsoft PDF Converter for Mac 2.1.2

Mac / iPubsoft Studio / 112 / Úplná špecifikácia
Popis

iPubsoft PDF Converter pre Mac je výkonný softvér, ktorý poskytuje robustné funkcie na konverziu súborov PDF na vašom Macu. Pomocou tohto softvéru môžete jednoducho prekódovať a uložiť súbory Adobe PDF ako webové stránky HTML, dokumenty programu Word, textové súbory, knihy ePub a dokonca aj rôzne typy obrázkov. Vstavaná funkcia náhľadu vám umožňuje zobraziť ukážku ľubovoľnej strany vstupného dokumentu PDF v pravom miniatúrnom okne.

Režimy prevodu dostupné v iPubsoft PDF Converter pre Mac vám umožňujú previesť desiatky súborov Adobe PDF v jednej jednoduchej operácii a uložiť konkrétne strany alebo rozsahy strán. To znamená, že si môžete rýchlo a efektívne užívať výhody konverzie PDF na svojom Macu.

Jednou z najlepších funkcií iPubsoft PDF Converter pre Mac je, že všetky komponenty, ktoré tvoria pôvodné súbory PDF, sa uložia presne a dôkladne bez akejkoľvek jemnej zmeny. To znamená, že používatelia môžu po konverzii voľne upravovať alebo opätovne používať text, hypertextové odkazy a ďalšie položky obsiahnuté v pôvodných súboroch PDF.

Softvér má stručné rozhranie, vďaka ktorému je ľahko ovládateľný s úžasnou rýchlosťou, čo z neho robí jednoduchú úlohu bez potreby inštalácie ďalších programov. Vizualizované rozhranie so všetkými rýchlymi prístupmi pre každú operáciu robí celý proces prevodu tak jednoduchým ako počítanie 1-2-3.

Spoločnosť iPubsoft prijala pokročilé techniky na urýchlenie celého pracovného toku prevodu dokumentov Adobe PDF na cieľový typ súboru, čím sa zabezpečí vysoká rýchlosť pri prevode.

Celkovo je iPubsoft PDF Converter pre Mac vynikajúcou voľbou, ak potrebujete spoľahlivý nástroj na konverziu dôležitých obchodných dokumentov z proprietárneho formátu Adobe do dostupnejších formátov, ako sú webové stránky Word alebo HTML. Je tiež skvelé, ak chcete z dokumentu extrahovať obrázky alebo ho previesť do formátu elektronickej knihy, ako je ePub, aby sa dal čítať na mobilných zariadeniach, ako sú smartfóny alebo tablety.

Kľúčové vlastnosti:

1) Konvertuje súbory Adobe Acrobat (PDF): Prevádza natívne a šifrované súbory PDF na upraviteľné dokumenty Microsoft Office (Word/Excel/PPT), obyčajné texty (.txt), formát RTF (.rtf), webové stránky HTML (.html) , Formáty obrázkov (JPG/PNG/BMP/GIF/TIFF/SVG).

2) Dávková konverzia: Prevod viacerých súborov PDF naraz; podporovaná čiastočná konverzia

3) Presné zachovanie: Všetky prvky vrátane štýlu textu, obrázkov a rozložení sú dokonale zachované

4) Ľahko použiteľné rozhranie: Stručné rozhranie zaisťuje jednoduchú obsluhu; podporované drag-and-drop

5) Samostatná aplikácia: Pri používaní tejto samostatnej aplikácie nie je potrebný žiadny ďalší softvér

Úplná špecifikácia
Vydavateľ iPubsoft Studio
Stránka vydavateľa http://www.ipubsoft.com
Dátum vydania 2012-08-30
Dátum pridania 2013-02-25
Kategória Podnikový softvér
Podkategória Kancelárske balíčky
Verzia 2.1.2
Požiadavky OS Mac OS X 10.3/10.4/10.4 Intel/10.4 PPC/10.5/10.5 Intel/10.5 PPC/10.6/10.7/10.8
Požiadavky None
cena $69.95
Stiahnutie za týždeň 1
Celkový počet stiahnutí 112

Comments:

Najpopulárnejší