Live Wallpaper App for Android

Live Wallpaper App for Android 1.0

Android / PinkmobileApps / 46 / Úplná špecifikácia
Popis

Hľadáte spôsob, ako dodať vášmu zariadeniu Android osobitosť a štýl? Nehľadajte nič iné ako aplikácia Live Wallpaper, ideálne riešenie pre každého, kto chce vdýchnuť nový život svojmu telefónu alebo tabletu.

Pomocou tejto bezplatnej aplikácie si môžete vymaľovať motív pozadia v krásnych živých farbách, vďaka ktorým bude vaše zariadenie vyčnievať z davu. Či už hľadáte niečo jemné a decentné alebo odvážne a pútavé, táto aplikácia má všetko, čo potrebujete na vytvorenie jedinečného a úplne iného vzhľadu obrazovky vášho mobilu.

Jednou z najlepších vecí na tejto aplikácii je jej plná podpora pre režim na šírku a prepínanie domácej obrazovky. To znamená, že bez ohľadu na to, ako držíte alebo používate svoje zariadenie, vaša živá tapeta bude vždy vyzerať skvele. A vďaka jednoduchým inštrukciám na inštaláciu (jednoducho prejdite na Domov -> Ponuka -> Tapety -> Živé tapety) nemôže byť začatie s touto aplikáciou jednoduchšie.

Čo však túto živú tapetu skutočne odlišuje, sú jej nádherné pútavé farby. Od svetlých odtieňov pastelovej ružovej a modrej až po výrazné odtiene červenej, oranžovej a zelenej, je tu niečo, čo vyhovuje každému vkusu a nálade. A keďže sú tieto tapety skôr animované ako statické obrázky, udržia veci zaujímavé aj vtedy, keď svoj telefón alebo tablet aktívne nepoužívate.

Prečo sa teda uspokojiť s nudným starým pozadím, keď môžete mať niečo skutočne špeciálne? Stiahnite si aplikáciu Live Wallpaper ešte dnes a začnite skúmať všetky úžasné možnosti, ktoré ponúka!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ PinkmobileApps
Stránka vydavateľa http://www.appsqueen.com/pink-mobile-apps/
Dátum vydania 2013-02-18
Dátum pridania 2013-02-18
Kategória Šetriče obrazovky a tapety
Podkategória Editory tapiet a nástroje
Verzia 1.0
Požiadavky OS Android
Požiadavky Android 2.1
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 46

Comments:

Najpopulárnejší