Desktop Whiteboard

Desktop Whiteboard 1.3

Windows / Lars Brandt Stisen / 5399 / Úplná špecifikácia
Popis

Desktop Whiteboard je výkonný softvérový nástroj, ktorý patrí do kategórie Desktop Enhancements. Je navrhnutý tak, aby pomohol používateľom načrtnúť nápady a urobiť si poznámky pre ich ďalší projekt na jednom mieste: Pracovná tabuľa. Pomocou tohto softvéru môžete čmárať dizajnové rozloženia, porovnávať farebné motívy, vytvárať storyboardy, premietať grafiku a text na obrazovke, vytvárať animované kreslené filmy, uľaviť si od mysle a precvičovať si svoje zručnosti v kreslení.

Jednou z najpozoruhodnejších funkcií Desktop Whiteboard je časovač projektu. Táto funkcia vám umožňuje sledovať čas pri práci na vašich projektoch. Časovač môžete nastaviť na ľubovoľné trvanie a upozorní vás, keď čas uplynie. Vďaka tomu môžete ľahko efektívne riadiť svoj čas pri práci na viacerých projektoch.

Ďalšou skvelou funkciou Desktop Whiteboard sú možnosti tlače a exportu obrázkov. Svoje náčrty si môžete jednoducho vytlačiť alebo ich exportovať ako obrázky vo všetkých štandardných formátoch s možnosťami zmeny veľkosti a mierky. Vďaka tomu môžete svoju prácu jednoducho zdieľať s ostatnými alebo ju používať v iných aplikáciách.

Desktop Whiteboard tiež podporuje nastavenia viacerých obrazoviek, čo znamená, že ak máte k počítaču pripojených viac ako jeden monitor, môžete ich všetky používať súčasne s týmto softvérom. Okrem toho má režim celej obrazovky a okna s trvalým umiestnením a veľkosťou, čo znamená, že akonáhle nastavíte veľkosť a umiestnenie okna podľa vašich preferencií, uložia sa pre budúce použitie.

Funkcia prehrávania animácií programu Desktop Whiteboard umožňuje používateľom jednoducho vytvárať animované rozprávky bez toho, aby mali predchádzajúce skúsenosti s nástrojmi na vytváranie animácií, ako sú Adobe Animate alebo Toon Boom Harmony atď.. Môžete prehrávať animácie vytvorené pomocou tohto softvéru s nastavením slučky, aby sa neustále opakovali. kým sa nezastaví manuálne zásahom používateľa; obrátiť nastavenia tak, aby sa prehrávali dozadu od koncového rámca k počiatočnému rámcu; vlastné nastavenia snímok, kde používateľ zadáva počiatočné/koncové snímky spolu s rýchlosťou prehrávania (snímky za sekundu).

Bohatý nástroj na výber farieb, ktorý je súčasťou Tabule pracovnej plochy, poskytuje podporu HEX (hexadecimálne), RGB (červená-zelená-modrá) a CMYK (azúrová-purpurová-žltá-čierna) pre všetky palety, čo uľahčuje výber farieb pre rôzne prvky ako kedykoľvek predtým. v rámci rozloženia dizajnu alebo storyboardu atď.

Na záver, ak hľadáte výkonný nástroj na vylepšenie pracovnej plochy, ktorý pomáha zefektívniť procesy pracovného toku tým, že používateľom umožňuje rýchlo a efektívne načrtnúť nápady, potom nehľadajte nič iné ako tabuľu pracovnej plochy! Vďaka širokej škále funkcií vrátane funkcie projektového časovača; možnosti tlače/exportu; podpora viacerých obrazoviek; možnosti režimu celej obrazovky/v okne spolu s nástrojmi na prehrávanie bočných animácií, ako je nastavenie slučky/spätného chodu/vlastného rámca plus výber z bohatej palety výberu farieb – dnes naozaj nie je k dispozícii nič podobné!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Lars Brandt Stisen
Stránka vydavateľa http://larsbrandt.users.sourceforge.net/
Dátum vydania 2013-02-15
Dátum pridania 2013-02-15
Kategória Vylepšenia pracovnej plochy
Podkategória Správcovia virtuálnych počítačov
Verzia 1.3
Požiadavky OS Windows, Windows XP, Windows Vista, Windows 7
Požiadavky Microsoft .NET Framework 4.0
cena Free
Stiahnutie za týždeň 9
Celkový počet stiahnutí 5399

Comments: