Gmittook for Mac

Gmittook for Mac 1.0.1

Mac / iWorm / 38 / Úplná špecifikácia
Popis

Gmittook pre Mac: Najlepší klient pre Twitter a Facebook

Už vás nebaví prepínať medzi viacerými platformami sociálnych médií, aby ste držali krok so svojimi priateľmi, rodinou a kolegami? Chcete nástroj, ktorý vám pomôže spravovať vaše účty Twitter a Facebook na jednom mieste? Nehľadajte nič iné ako Gmittook pre Mac!

Gmittook je bezplatný nástroj typu všetko v jednom, ktorý uľahčuje prácu s Twitterom a Facebookom súčasne. Vďaka svojmu elegantnému rozhraniu a intuitívnemu dizajnu je Gmittook dokonalým riešením pre každého, kto chce zostať v spojení bez toho, aby musel prepínať medzi rôznymi aplikáciami.

Ale to nie je všetko – Gmittook prichádza aj s radom výkonných funkcií, vďaka ktorým sa odlišuje od ostatných klientov sociálnych médií. Táto nová verzia vám napríklad umožňuje nastaviť plánované textové tweety. To znamená, že svoje tweety môžete napísať vopred a nechať ich automaticky uverejniť v konkrétnom čase – ideálne, keď ste zaneprázdnení alebo keď ste mimo svojho počítača.

Okrem toho Gmittook obsahuje prehliadač máp tweetov. Táto funkcia vám umožňuje vyhľadať akúkoľvek tému (napr. sneh, dážď) a zistiť, odkiaľ boli odoslané nedávne tweety. Môžete dokonca filtrovať podľa miesta alebo kľúčového slova, aby ste našli najrelevantnejšie tweety.

Čo však Gmittook skutočne odlišuje, je jeho jednoduché použitie. Či už ste novým používateľom sociálnych médií alebo skúseným používateľom, tento klient uľahčuje navigáciu vo vašich informačných kanáloch, uverejňovanie aktualizácií, odpovedanie na správy a ďalšie. Navyše, ak budete niekedy potrebovať pomoc pri začiatkoch alebo pri riešení problému, náš priateľský tím podpory je tu vždy, aby vám pomohol.

Tak načo čakať? Stiahnite si Gmittook ešte dnes a začnite si užívať dokonalý zážitok z Twitteru a Facebooku na svojom Macu!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ iWorm
Stránka vydavateľa http://www.iworm.co.uk
Dátum vydania 2013-02-05
Dátum pridania 2013-02-05
Kategória Internetový softvér
Podkategória Softvér pre sociálne siete
Verzia 1.0.1
Požiadavky OS Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.8, Macintosh, Mac OS X 10.4, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.4 Intel, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.5 Intel
Požiadavky JRE 1.6 or newer
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 38

Comments:

Najpopulárnejší