PhatPad for Windows 8

PhatPad for Windows 8

Windows / PhatWare Corp / 109 / Úplná špecifikácia
Popis

PhatPad pre Windows 8 je výkonný podnikový softvér, ktorý ponúka všetko, čo potrebujete na vyjadrenie svojich nápadov. Či už robíte brainstorming, robíte si poznámky alebo vytvárate prezentácie, PhatPad poskytuje intuitívnu a flexibilnú platformu, ktorá vám umožňuje kresliť obrázky, poznámky alebo vkladať zmes kresieb, obrázkov, rukou písaný a písaný text na virtuálny zápisník.

Jednou z najpôsobivejších funkcií PhatPadu je jeho motor na rozpoznávanie rukopisu. Táto pokročilá technológia automaticky prevedie vaše ručne písané poznámky na digitálny text s pozoruhodnou presnosťou. To znamená, že môžete písať prirodzene a rýchlo bez toho, aby ste sa museli obávať, že urobíte chyby alebo že budete musieť tráviť čas písaním poznámok neskôr.

Okrem rozpoznávania rukopisu PhatPad berie aj predmety, ktoré načmárate, a prekladá ich do dokonale tvarovaných tvarov. Táto funkcia uľahčuje vytváranie diagramov a vývojových diagramov za chodu bez toho, aby ste sa museli obávať kreslenia dokonalých čiar alebo tvarov.

Ďalšou skvelou funkciou PhatPadu je jeho prezentačný režim. S povoleným týmto režimom môžu používatelia vytvárať rýchle prezentácie a zobrazovať ich na obrazovke počítača a externom monitore. To uľahčuje zdieľanie nápadov s členmi tímu v reálnom čase bez toho, aby ste museli prepínať medzi rôznymi aplikáciami alebo zariadeniami.

PhatPad premení prakticky akýkoľvek Windows Surface Tablet alebo stolný počítač na pokročilý nástroj na brainstorming tým, že používateľom umožňuje kresliť, písať a písať na zariadení a potom okamžite zdieľať nápady prostredníctvom e-mailu alebo synchronizovať svoje dokumenty s Dropboxom. Intuitívne rozhranie softvéru uľahčuje každému – bez ohľadu na jeho technické znalosti – efektívne používanie.

Či už pracujete sami alebo spolupracujete s ostatnými v reálnom čase pomocou režimu prezentácie; PhatPad poskytuje všetky nástroje potrebné na efektívnu komunikáciu v dnešnom rýchlo sa rozvíjajúcom obchodnom prostredí.

Kľúčové vlastnosti:

1) Nástroj na rozpoznávanie rukopisu: Automaticky prevádza rukou písané poznámky na digitálny text.

2) Rozpoznávanie objektov: Prekladá objekty načmárané na virtuálny zápisník do dokonale tvarovaných tvarov.

3) Režim prezentácie: Vytvárajte rýchle prezentácie a zobrazujte ich na obrazovke počítača a externom monitore.

4) Nástroje na spoluprácu: Zdieľajte nápady prostredníctvom e-mailu a synchronizujte dokumenty s Dropboxom.

5) Intuitívne rozhranie: Ľahko použiteľné rozhranie vhodné pre všetky úrovne technickej odbornosti.

Výhody:

1) Šetrí čas: Nie je potrebné manuálne písanie rukou písaných poznámok

2) Zlepšuje komunikáciu: Efektívne spolupracujte pomocou režimu prezentácie

3) Zvyšuje produktivitu: Poskytuje všetky potrebné nástroje potrebné na efektívnu komunikáciu

4) Zvyšuje kreativitu: Umožňuje používateľom slobodu pri vyjadrovaní svojich myšlienok

Záver:

Celkovo, ak hľadáte výkonný podnikový softvér, ktorý ponúka všetko potrebné na vyjadrenie vašich nápadov, potom nehľadajte nič iné ako Phatpad pre Windows 8! S jeho pokročilým motorom na rozpoznávanie rukopisu v spojení s technológiou rozpoznávania objektov; tento softvér ušetrí čas a zároveň zlepší komunikáciu medzi členmi tímu, čo vedie k zvýšeniu úrovne produktivity v rámci akejkoľvek organizácie!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ PhatWare Corp
Stránka vydavateľa
Dátum vydania 2013-01-29
Dátum pridania 2013-01-29
Kategória Podnikový softvér
Podkategória Softvér pre spoluprácu
Verzia
Požiadavky OS Windows, Windows 8
Požiadavky None
cena $4.99
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 109

Comments: