Simpo PDF to PowerPoint for Mac

Simpo PDF to PowerPoint for Mac 1.1.1

Mac / Simpo Technologies / 146 / Úplná špecifikácia
Popis

Simpo PDF to PowerPoint pre Mac je výkonný a spoľahlivý softvér, ktorý vám umožňuje prevádzať súbory PDF do prezentácií PowerPoint na vašom Mac OS X. Tento softvér je navrhnutý špeciálne pre používateľov Mac, ktorí potrebujú efektívny a ľahko použiteľný nástroj na konverziu svojich Dokumenty PDF do upraviteľných snímok programu PowerPoint.

Pomocou aplikácie Simpo PDF to PowerPoint Converter pre Mac môžete jednoducho previesť dávku súborov PDF do prezentácií PowerPoint naraz. Táto funkcia vám ušetrí čas a námahu, najmä ak máte viacero súborov, ktoré si vyžadujú konverziu. Okrem toho tento softvér presne zachová všetok obsah, ako je text a písma, tabuľky a grafika z pôvodného súboru PDF do skonvertovanej prezentácie PowerPoint na vašom Mac OS X.

Jednou z najlepších funkcií programu Simpo PDF to PowerPoint Converter pre Mac je jeho schopnosť konvertovať súbory PDF v dvoch režimoch – čiastočný a celý. V čiastočnom režime môžete vybrať konkrétne strany z veľkého dokumentu, ktorý vyžaduje konverziu na jednotlivé snímky vo vašej konečnej prezentácii. Na druhej strane režim Celý prevedie celý dokument na jednu kompletnú prezentáciu.

Ďalšou veľkou výhodou použitia Simpo PDF to PowerPoint Converter pre Mac je, že ide o samostatnú aplikáciu; to znamená, že pred konverziou dokumentov nie je potrebný ďalší softvér, ako napríklad Microsoft Powerpoint alebo Adobe Acrobat Reader. Vďaka tomu je to jednoduchšie a pohodlnejšie ako kedykoľvek predtým!

Intuitívne rozhranie poskytované produktmi SimpoPDF uľahčuje prácu aj začínajúcim používateľom, ktorí nepoznajú zložité počítačové programy alebo technický žargón. Akýkoľvek súbor PDF môžete previesť do formátu pptx iba dvoma kliknutiami: Importujte súbory, kliknite na tlačidlo „Konvertovať“ a počkajte, kým to nebude hotové.

Na záver, ak hľadáte efektívny spôsob konverzie dokumentov PDF do upraviteľných powerpointových prezentácií na mac os x bez straty akéhokoľvek obsahu alebo podrobností o formátovaní, potom nehľadajte nič iné ako výkonný, no užívateľsky prívetivý nástroj na prevod SimpoPDF!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Simpo Technologies
Stránka vydavateľa http://www.simpopdf.com
Dátum vydania 2013-01-23
Dátum pridania 2013-01-22
Kategória Softvér pre grafický dizajn
Podkategória Softvér PDF
Verzia 1.1.1
Požiadavky OS Macintosh, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.8
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 146

Comments:

Najpopulárnejší