PhotoKit Color for Mac

PhotoKit Color for Mac 2.2.3

Mac / Pixel Genius / 585 / Úplná špecifikácia
Popis

PhotoKit Color pre Mac je výkonný zásuvný modul Adobe Photoshop, ktorý ponúka presné farebné korekcie, automatické vyváženie farieb a kreatívne farebné efekty. Tento softvér na grafický dizajn poskytuje komplexnú sadu nástrojov na farbenie pre Photoshop CS a Photoshop CS2 pre počítače Macintosh aj Windows.

Farba je základným prvkom fotografie, pretože hrá významnú úlohu v tom, ako vnímame a popisujeme svet okolo nás. Pomocou PhotoKit Color môžu fotografi presne upraviť farbu alebo sa kreatívne pohrať s farbou obrázka, aby dosiahli požadovaný efekt. Softvér umožňuje používateľom reprodukovať tradičné fotografické procesy digitálne pomocou Photoshopu.

Jednou z výnimočných funkcií PhotoKit Color je jej schopnosť znovu vytvárať kreatívne efekty, ako je čiernobiele rozdelené tónovanie a krížové spracovanie. Tieto efekty sa aplikujú ako samostatné vrstvy, takže používatelia môžu robiť ďalšie variácie a prispôsobiť každý efekt tak, aby vyhovoval ich vlastnému vkusu.

Ale to nie je všetko! Pomocou PhotoKit Color môžete vylepšiť konkrétne farby na fotografiách. Môžete napríklad urobiť tóny pleti menej červené alebo svetlejšie. Efekt Blue Enhance umožňuje stmaviť modrú oblohu a zároveň zvýšiť kontrast mrakov. Okrem toho pomocou súpravy RSA Gray Balance môžete automaticky odstrániť farebné odtiene z takmer akéhokoľvek typu obrazu.

Vylepšenia a úpravy obrazu PhotoKit Color sa ľahko používajú. Jednoducho vyberte PhotoKit Color z podmenu Automate Tools menu File; potom vyberte požadovaný efekt obrázka z jednoduchého dialógového okna, ktoré poskytuje sada nástrojov PhotoKit Color.

Všetky farebné efekty PhotoKit vytvárajú nové vrstvy alebo sady vrstiev označené názvom každého použitého efektu, pričom pôvodný podkladový obrázok ponecháva nedotknutý – takže je bezpečný na experimentovanie bez strachu zo straty údajov alebo poškodenia vašej práce.

Jednou z jeho najvýznamnejších výhod oproti inému podobnému ponúkanému softvéru je, že nikdy nemení podkladové obrazové dáta – zaisťuje úplnú bezpečnosť pri experimentovaní s rôznymi efektmi na obrazoch bez strachu zo straty cenných dát alebo poškodenia už vykonanej práce na existujúcom projekte.

Na záver: Ak hľadáte výkonný softvér na grafický dizajn schopný poskytovať presné farebné korekcie a zároveň ponúkať možnosti automatického vyváženia spolu s kreatívnymi farebnými efektmi – nehľadajte nič iné ako PhotoKit Color pre Mac! Jeho komplexná sada nástrojov uľahčuje rýchle vylepšenie konkrétnych farieb na fotografiách a zároveň umožňuje používateľom plnú kontrolu nad obnovovaním tradičných fotografických procesov digitálne pomocou Adobe Photoshop CS/CS2 na platformách Macintosh aj Windows!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Pixel Genius
Stránka vydavateľa http://www.pixelgenius.com
Dátum vydania 2013-01-10
Dátum pridania 2013-01-10
Kategória Softvér pre grafický dizajn
Podkategória Doplnky a filtre pre Photoshop
Verzia 2.2.3
Požiadavky OS Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.7, Macintosh, Mac OS X 10.4
Požiadavky Adobe Photoshop CS3 - CS5
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 585

Comments:

Najpopulárnejší