iOS Email to CSV

iOS Email to CSV 1.0

Windows / Christopher Doman / 135 / Úplná špecifikácia
Popis

Hľadáte spôsob, ako jednoducho exportovať svoje e-mailové správy zo zariadenia Apple iOS? Nehľadajte nič iné ako iOS Email to CSV, dokonalé riešenie pre prenositeľnosť a forenznú analýzu vašich emailov.

Ako softvér iTunes a iPod je iOS Email to CSV navrhnutý špeciálne pre používateľov Apple, ktorí chcú extrahovať svoje e-mailové správy zo svojich zariadení. Pomocou tohto výkonného nástroja môžete jednoducho previesť svoje e-maily do formátu jednoduchého tabuľkového procesora (CSV), ktorý je možné importovať do iných aplikácií, ako je napríklad Outlook.

Jednou z kľúčových výhod používania iOS Email na CSV je jeho prenosnosť. S týmto softvérom si môžete vziať svoje e-mailové správy so sebou kamkoľvek idete. Či už potrebujete prístup k dôležitým informáciám na cestách alebo jednoducho chcete záložnú kópiu všetkých svojich e-mailov, tento nástroj vám to uľahčí a zjednoduší.

Okrem funkcií prenosnosti ponúka iOS Email to CSV aj výkonné možnosti forenznej analýzy. Extrahovaním údajov priamo z databázy SQLLite používanej produktmi Apple vám tento softvér umožňuje analyzovať a interpretovať údaje e-mailov novými spôsobmi. Či už vediete vyšetrovanie alebo sa jednoducho snažíte lepšie pochopiť, ako sa používajú vaše e-maily, tento nástroj poskytuje cenné informácie, ktoré vám môžu pomôcť pri rozhodovaní.

Ako to teda funguje? Jednoducho si stiahnite a nainštalujte iOS Email vo formáte CSV do svojho počítača alebo zariadenia. Po inštalácii pripojte svoje zariadenie Apple pomocou kábla USB a vyberte možnosť „Exportovať e-maily“. Softvér potom prehľadá všetky dostupné e-mailové údaje v zariadení a rozbalí ich do jednoduchého tabuľkového formátu (CSV). Odtiaľ jednoducho importujte súbor do akejkoľvek aplikácie, ktorá podporuje súbory CSV – ako je napríklad Outlook – a začnite používať svoje e-maily novými spôsobmi!

Celkovo možno povedať, že ak hľadáte ľahko použiteľné, ale výkonné riešenie na export a analýzu e-mailových údajov zo zariadení Apple, ako sú iPhony alebo iPady – nehľadajte nič iné ako iOS Email to CSV! Vďaka svojim pokročilým funkciám a intuitívnemu dizajnu rozhrania sa tento softvér určite stane nevyhnutnou súčasťou sady nástrojov každého technicky zdatného používateľa. Tak načo čakať? Stiahnite si teraz a začnite skúmať všetko, čo má tento úžasný nástroj v obchode!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Christopher Doman
Stránka vydavateľa http://www.christopherdoman.com
Dátum vydania 2012-12-25
Dátum pridania 2012-12-25
Kategória Softvér iTunes a iPod
Podkategória iPod Utility
Verzia 1.0
Požiadavky OS Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky .NET Framework
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 135

Comments: