iPubsoft Word to PDF Converter for Mac

iPubsoft Word to PDF Converter for Mac 2.1.7

Mac / iPubsoft Studio / 502 / Úplná špecifikácia
Popis

iPubsoft Word to PDF Converter pre Mac je výkonný a efektívny softvér, ktorý vám umožňuje jednoducho previesť viacero dokumentov Microsoft Word do súborov PDF. Tento softvér je navrhnutý špeciálne pre používateľov počítačov Mac, ktorí potrebujú rýchlo a jednoducho previesť svoje dokumenty programu Word do formátu PDF.

S iPubsoft Word to PDF Converter môžete hromadne previesť viacero dokumentov naraz, čo vám ušetrí veľa času a úsilia. Môžete si vybrať celý priečinok a podpriečinok na konverziu alebo jednoducho pretiahnuť súbory/priečinky do rozhrania pre vyššiu efektivitu. Celý proces je možné dokončiť len niekoľkými kliknutiami.

Jednou z najlepších vlastností tohto softvéru je, že zachováva pôvodné rozloženie, text, obrázky, vektorové kresby bez straty kvality po konverzii. To znamená, že váš prevedený súbor PDF bude vyzerať presne ako váš pôvodný dokument.

Užívateľsky prívetivé rozhranie uľahčuje komukoľvek používať tento softvér bez predchádzajúcich skúseností alebo technických znalostí. Cestu na uloženie vytvoreného súboru PDF si môžete vybrať podľa svojich preferencií.

iPubsoft Word to PDF Converter je schopný efektívne fungovať bez akejkoľvek pomoci nástroja tretej strany. To znamená, že na používanie tohto prevodníka nepotrebujete na svojom počítači nainštalovaný žiadny ďalší softvér ani doplnky.

Ďalšou skvelou vlastnosťou iPubsoft Word to PDF Converter je jeho schopnosť kombinovať viacero dokumentov Microsoft Word do jedného súboru PDF. Jednoducho zadajte názov zlúčeného súboru a kliknite na tlačidlo Štart, potom sa pohodlne usaďte a nechajte iPubsoft urobiť všetku prácu za vás!

Stručne povedané, iPubsoft Word to PDF Converter pre Mac je vynikajúcou voľbou, ak potrebujete spoľahlivý nástroj, ktorý vám umožní hromadnú konverziu viacerých dokumentov Microsoft Word na vysokokvalitné súbory PDF rýchlo a jednoducho pri zachovaní všetkých prvkov formátovania, ako sú štýly textu, obrázky, tabuľky atď. Vďaka užívateľsky prívetivému rozhraniu, rýchlej rýchlosti konverzie a pokročilým funkciám, ako sú možnosti spájania – to rozhodne stojí za zváženie!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ iPubsoft Studio
Stránka vydavateľa http://www.ipubsoft.com
Dátum vydania 2012-12-23
Dátum pridania 2012-12-23
Kategória Podnikový softvér
Podkategória Kancelárske balíčky
Verzia 2.1.7
Požiadavky OS Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.5 PPC, Mac OS X 10.5, Macintosh, Mac OS X 10.4, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.4 Intel, Mac OS X 10.3, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.5 Intel
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 502

Comments:

Najpopulárnejší