iPubsoft PDF to ePub Converter for Mac

iPubsoft PDF to ePub Converter for Mac 2.1.0

Mac / iPubsoft Studio / 475 / Úplná špecifikácia
Popis

iPubsoft PDF to ePub Converter pre Mac je výkonný a užívateľsky prívetivý softvér, ktorý vám umožňuje jednoducho konvertovať súbory Adobe PDF na elektronické knihy ePub. Tento softvér je navrhnutý špeciálne pre používateľov počítačov Mac, ktorí chcú zo svojich dokumentov PDF vytvárať vysokokvalitné elektronické knihy.

S iPubsoft PDF to ePub Converter môžete jednoducho transformovať viacero dokumentov PDF naraz alebo čiastočne previesť. Softvér poskytuje inteligentný a pre začiatočníkov priateľský spôsob konverzie súborov, vďaka čomu ho môže používať každý. Môžete si zobraziť ukážku importovaných súborov PDF stránku po stránke, takže si môžete vybrať stranu alebo rozsah strán na presnú konverziu.

Softvér tiež poskytuje podrobné informácie o každom titule vrátane veľkosti súboru, celkového počtu strán, režimu konverzie, vybraných strán a stavu. Vďaka tomu je vaša konverzia PDF mimoriadne prehľadná a zaisťuje, že budete mať všetky informácie, ktoré potrebujete, na dosah ruky.

Jednou z najlepších funkcií iPubsoft PDF to ePub Converter je funkcia drag-and-drop. Elektronické knihy PDF môžete jednoducho bezbolestne presunúť myšou do softvérového rozhrania a pomocou niekoľkých kliknutí ich previesť do formátu ePub. Výsledky budú okamžite dostupné na dosah ruky.

Tento obchodný softvér je ideálny pre profesionálov, ktorí potrebujú rýchlo a efektívne vytvárať vysokokvalitné elektronické knihy zo svojich súborov Adobe PDF. Je tiež ideálny pre študentov, ktorí chcú jednoduchý spôsob konverzie svojich študijných materiálov do formátu elektronickej knihy, ktorú si môžu prečítať na svojich mobilných zariadeniach alebo elektronických čítačkách.

iPubsoft sa uistil, že tento softvér je kompatibilný so všetkými populárnymi elektronickými čítačkami, ako sú iPad, iPhone, iPod touch/Nano/Classic/Shuffle/Sony Reader/zariadenia Android/Kobo/Nook/Tablet/Kindle/Fire atď. záleží aké zariadenie máte; tento prevodník s ním bude bezproblémovo fungovať.

Na záver, ak hľadáte spoľahlivý nástroj, ktorý vám pomôže rýchlo a jednoducho previesť vaše súbory Adobe PDF na vysokokvalitné elektronické knihy ePub v systéme Mac OS X 10.6 alebo novších verziách (vrátane macOS Big Sur), potom by riešenie od iPubsoft malo byť na vrchole vášho zoznamu!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ iPubsoft Studio
Stránka vydavateľa http://www.ipubsoft.com
Dátum vydania 2012-12-13
Dátum pridania 2012-12-12
Kategória Podnikový softvér
Podkategória Kancelárske balíčky
Verzia 2.1.0
Požiadavky OS Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.5 PPC, Mac OS X 10.5, Macintosh, Mac OS X 10.4, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.4 Intel, Mac OS X 10.3, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.5 Intel
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 475

Comments:

Najpopulárnejší