Logitech Solar App for Mac

Logitech Solar App for Mac 1.00

Mac / Logitech / 1404 / Úplná špecifikácia
Popis

Logitech Solar App pre Mac – dokonalé riešenie pre vašu klávesnicu

Nebaví vás neustále vymieňať batérie v klávesnici? Chcete ekologickejšie a cenovo výhodnejšie riešenie? Nehľadajte nič iné ako aplikáciu Logitech Solar App pre Mac. Tento inovatívny softvér je navrhnutý tak, aby bezproblémovo spolupracoval s klávesnicou Logitech Wireless Solar Keyboard K750 pre Mac a zabezpečil, že vaša klávesnica bude vždy pripravená, keď ste vy.

S aplikáciou Logitech Solar App sa už nikdy nebudete musieť báť, že vám dôjde energia. Aplikácia obsahuje ľahko čitateľné, na prvý pohľad stav a indikátory rezervy energie, ktoré vás upozornia, ak vaša klávesnica nedostáva dostatok svetla. To znamená, že aj počas zamračených dní alebo v slabo osvetlených miestnostiach si môžete byť istí, že vaša klávesnica bude stále perfektne fungovať.

To však nie je všetko – aplikácia Logitech Solar App obsahuje aj merač lux, ktorý vám dá presne vedieť, koľko energie váš svetelný zdroj v danom čase poskytuje. Či už používate vysokowattovú stolnú lampu, alebo sa len spoliehate na slabé svetlo mesiaca, táto funkcia zaisťuje, že budete mať vždy presný údaj o dostupnej energii.

Aplikácia Logitech Solar App sa neuveriteľne jednoducho používa. Jednoducho si ju stiahnite a nainštalujte do počítača Mac, pripojte ju k bezdrôtovej solárnej klávesnici a hneď si začnite užívať všetky jej výhody. Budete milovať, aké jednoduché a intuitívne je kontrolovať úroveň nabitia batérie a upravovať nastavenia podľa potreby.

Okrem praktických výhod má aplikácia Logitech Solar App aj elegantný a moderný dizajn, ktorý doplní každý pracovný priestor. Jeho čisté rozhranie uľahčuje navigáciu v rôznych nastaveniach bez toho, aby ste sa cítili ohromení alebo zmätení.

Celkovo možno povedať, že ak hľadáte efektívny spôsob, ako udržať vašu bezdrôtovú solárnu klávesnicu stále napájanú a zároveň znížiť množstvo odpadu a ušetriť peniaze za batérie – potom nehľadajte nič iné, než aplikáciu Logitech Solar App pre Mac!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Logitech
Stránka vydavateľa http://www.logitech.com/
Dátum vydania 2012-11-17
Dátum pridania 2012-11-17
Kategória Vodiči
Podkategória Ovládače klávesnice
Verzia 1.00
Požiadavky OS Macintosh, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.5 Intel
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 7
Celkový počet stiahnutí 1404

Comments:

Najpopulárnejší