Alien Skin Blow Up 3 for Mac

Alien Skin Blow Up 3 for Mac 3.0

Mac / Alien Skin Software / 3288 / Úplná špecifikácia
Popis

Alien Skin Blow Up 3 pre Mac je výkonný softvér na grafický dizajn, ktorý vám umožní zväčšiť fotografie bez straty kvality. Tento softvér je ideálny pre fotografov, dizajnérov a kohokoľvek, kto potrebuje vytvárať veľké výtlačky alebo plagáty.

Blow Up 3 využíva pokročilé algoritmy, aby vaše fotografie boli počas zväčšovania krištáľovo čisté. Na rozdiel od tradičného softvéru Blow Up nevytvára žiadne počítačové artefakty ani pixeláciu. Rozdiel medzi Blow Up a inými nástrojmi na zmenu veľkosti je ohromujúci, najmä pokiaľ ide o veľké výtlačky zavesené na stene.

Ak ste oboznámení s príkazom na zmenu veľkosti vo Photoshope, potom už viete, ako používať Blow Up. Rozhranie je intuitívne a ľahko použiteľné, s predvoľbami pre štandardné veľkosti papiera, vďaka ktorým sú bežné úlohy hračkou. Môžete si tiež prispôsobiť svoje vlastné nastavenia, ak potrebujete väčšiu kontrolu nad procesom zväčšovania.

Jednou z najlepších vecí na Blow Up 3 je jeho kompatibilita s inými profesionálnymi pracovnými postupmi. Podporuje farebné priestory Lightroom a CMYK, čo z neho robí nevyhnutný nástroj pre fotografov a dizajnérov, ktorí pracujú v tlačených médiách.

Či už vytvárate plagáty, billboardy alebo len zväčšujete svoje obľúbené fotografie pre osobné použitie, Alien Skin Blow Up 3 pre Mac má všetko, čo potrebujete, aby ste svoju prácu zvládli rýchlo a jednoducho. So svojimi pokročilými algoritmami a profesionálnymi funkciami vám tento softvér pomôže posunúť vaše návrhy na ďalšiu úroveň.

Kľúčové vlastnosti:

- Zväčšenie fotografií bez straty kvality

- Žiadne počítačové artefakty alebo pixelácia

- Intuitívne rozhranie s predvoľbami pre štandardné veľkosti papiera

- Prispôsobiteľné nastavenia pre väčšiu kontrolu nad procesom zväčšovania

- Kompatibilné s farebnými priestormi Lightroom a CMYK

Výhody:

1) Vysokokvalitné zväčšenia: Alien Skin Blow Up 3 využíva pokročilé algoritmy, ktoré udržujú vaše obrázky počas zväčšovania krištáľovo čisté bez straty kvality.

2) Ľahko použiteľné rozhranie: Ak ste oboznámení s príkazom Photoshopu na zmenu veľkosti, potom bude použitie Alien Skin Blow up veľmi jednoduché, pretože má intuitívne rozhranie.

3) Predvoľby: Predvoľby dostupné v tomto softvéri zjednodušujú bežné úlohy poskytovaním štandardných veľkostí papiera.

4) Prispôsobiteľné nastavenia: Pre tých, ktorí chcú väčšiu kontrolu nad svojimi obrázkami, si môžu prispôsobiť svoje vlastné nastavenia podľa svojich preferencií.

5) Profesionálna podpora pracovného toku: Táto funkcia robí z Alien Skin nevyhnutný nástroj, pretože podporuje farebné priestory Lightroom a CMYK, ktoré používajú profesionáli pracujúci s tlačovými médiami.

Záver:

Záverom možno povedať, že Alien Skin blow up 3 je jedným z najlepších softvérov pre grafický dizajn, ktoré sú dnes na trhu k dispozícii. Jeho schopnosť zväčšiť obrázky bez straty kvality ho odlišuje od iných softvérov. Užívateľsky prívetivé rozhranie v spojení s prispôsobiteľnými nastaveniami robí tento softvér ideálnym aj keď nemáte predchádzajúce skúsenosti s používaním takýchto nástrojov. Podpora poskytovaná týmto nástrojom smerom k profesionálnym pracovným postupom, ako je Lightroom a farebný priestor CMYK, z neho robí nevyhnutný nástroj medzi profesionálmi pracujúcimi v oblasti tlačených médií. So všetkými týmito funkciami v kombinácii, Alien skin vybuchne 3 poskytuje používateľom všetko, čo potrebujú pri zväčšovaní obrázkov pri zachovaní štandardov vysokej kvality. Tento produkt si určite zaslúži pozornosť od každého, kto hľadá softvér na grafický dizajn!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Alien Skin Software
Stránka vydavateľa http://www.alienskin.com/
Dátum vydania 2012-11-15
Dátum pridania 2012-11-15
Kategória Softvér pre grafický dizajn
Podkategória Doplnky a filtre pre Photoshop
Verzia 3.0
Požiadavky OS Macintosh, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.8
Požiadavky Adobe Photoshop CS4 or later, Adobe Photoshop Elements 8 or later, Adobe Photoshop Lightroom 2 or later. Intel Core 2 processor or compatible.
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 1
Celkový počet stiahnutí 3288

Comments:

Najpopulárnejší