Get System Info ActiveX

Get System Info ActiveX 2.0

Windows / IncreaseCore Tech / 119 / Úplná špecifikácia
Popis

Získajte systémové informácie ActiveX: Najlepší vývojársky nástroj na získavanie systémových informácií

Ste vývojár, ktorý hľadá efektívny a spoľahlivý spôsob získavania systémových informácií? Nehľadajte nič iné ako Get System Info ActiveX, dokonalú súčasť ActiveX pre vývojárov. S týmto výkonným nástrojom, ktorý máte k dispozícii, môžete ľahko prečítať sériové číslo pevného disku alebo CPUID pomocou niekoľkých kliknutí.

Každý pevný disk má jedinečné sériové číslo a niekedy je potrebné získať tieto informácie, aby bolo možné vytvoriť ID počítača alebo zašifrovať číslo. Get System Info ActiveX uľahčuje a zefektívňuje získavanie týchto dôležitých údajov, čo vám umožňuje zefektívniť proces vývoja a vytvárať efektívnejší softvér.

Ale to nie je všetko, čo Get System Info ActiveX ponúka. Tento všestranný nástroj tiež poskytuje prístup k širokému spektru ďalších systémových informácií vrátane:

- Verzia operačného systému

- Typ procesora

- Využitie pamäte

- Podrobnosti sieťového adaptéra

- A oveľa viac!

Vďaka intuitívnemu rozhraniu a komplexnej sade funkcií je Get System Info ActiveX dokonalým riešením pre vývojárov, ktorí potrebujú rýchly a jednoduchý prístup ku kritickým informáciám o systéme. Či už pracujete na desktopových aplikáciách alebo na webových projektoch, tento výkonný nástroj vám pomôže urobiť prácu rýchlejšie a efektívnejšie ako kedykoľvek predtým.

Tak načo čakať? Stiahnite si Get System Info ActiveX ešte dnes a začnite využívať jeho mnohé výhody!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ IncreaseCore Tech
Stránka vydavateľa http://www.file-expert.com
Dátum vydania 2012-11-07
Dátum pridania 2012-11-06
Kategória Nástroje pre vývojárov
Podkategória ActiveX
Verzia 2.0
Požiadavky OS Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 119

Comments: