NimbleKit for Mac

NimbleKit for Mac 1.9.9

Mac / VolnaTech / 445 / Úplná špecifikácia
Popis

NimbleKit pre Mac je výkonný a všestranný vývojársky nástroj, ktorý vám umožňuje ľahko vytvárať aplikácie pre iPhone, iPod touch a iPad. Či už ste skúsený programátor alebo len začínate, NimbleKit uľahčuje vývoj vysokokvalitných aplikácií bez potreby rozsiahlych znalostí kódovania.

S NimbleKit nepotrebujete poznať Objective-C ani iný programovací jazyk. Všetko, čo potrebujete, je základná znalosť HTML a JavaScriptu. Softvér sa postará o zvyšok bezproblémovou integráciou s Xcode.

Jednou z kľúčových výhod používania NimbleKit je jeho rýchlosť. Softvér je navrhnutý tak, aby bol rýchly a efektívny, čo vám umožní rýchlo a jednoducho vytvárať aplikácie. To znamená, že svoju aplikáciu môžete spustiť okamžite a bez toho, aby ste museli tráviť hodiny písaním kódu.

Ďalšou skvelou vlastnosťou NimbleKitu je jeho flexibilita. Softvér podporuje širokú škálu funkcií a funkcií vrátane natívnych ovládacích prvkov používateľského rozhrania, webových zobrazení, integrácie máp, integrácie sociálnych médií, upozornení push, nákupov v aplikácii a ďalších. To znamená, že môžete vytvárať vysoko prispôsobené aplikácie, ktoré vyhovujú vašim špecifickým potrebám.

NimbleKit tiež obsahuje množstvo užitočných nástrojov a zdrojov, ktoré ešte viac uľahčujú vývoj aplikácií. Softvér napríklad obsahuje vstavaný simulátor, ktorý vám umožňuje otestovať vašu aplikáciu na rôznych zariadeniach pred jej zverejnením v App Store. Zahŕňa tiež komplexnú dokumentáciu a podporné zdroje, ktoré vás prevedú každým krokom procesu vývoja.

Celkovo možno povedať, že ak hľadáte ľahko použiteľný, ale výkonný vývojársky nástroj na vytváranie aplikácií pre iOS na platforme Mac OS X, potom nehľadajte nič iné ako NimbleKit! Vďaka intuitívnemu rozhraniu a robustnej sade funkcií v kombinácii s vynikajúcou podporou komunity vývojárov má tento softvér všetko, čo potrebujú začínajúci aj skúsení vývojári!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ VolnaTech
Stránka vydavateľa http://volnatech.com.ua
Dátum vydania 2012-10-04
Dátum pridania 2012-10-04
Kategória Nástroje pre vývojárov
Podkategória Komponenty a knižnice
Verzia 1.9.9
Požiadavky OS Macintosh, Mac OS X 10.6 Intel
Požiadavky iPhone SDK 4.0 or newer
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 445

Comments:

Najpopulárnejší