Image To Ico Converter

Image To Ico Converter 1.0.0.1

Windows / Malarky Software / 10924 / Úplná špecifikácia
Popis

Hľadáte jednoduchý a ľahko použiteľný nástroj na konverziu obrázkov na súbory ikon? Nehľadajte nič iné ako konvertor obrázkov na ikonu Malarky! Tento softvér na vylepšenie pracovnej plochy je navrhnutý tak, aby bol proces prevodu obrázkov na ikony rýchly a bezbolestný.

Či už chcete vytvoriť favicon pre svoje webové stránky alebo ikonu pre program, Malarky Image to Icon Converter vám pomôže. S podporou pre bitmapové, Jpeg a obrazové formáty Portable Network Graphic (PNG) tento softvér zvládne všetky vaše potreby konverzie.

Jednou z výnimočných vlastností Malarky Image to Icon Converter je jeho jednoduchosť. Používateľské rozhranie je čisté a intuitívne, vďaka čomu ho môžu používať aj začiatočníci. Všetko, čo musíte urobiť, je vybrať súbor obrázka, ktorý chcete previesť, zvoliť veľkosť a farebnú hĺbku výsledného súboru ikony a kliknúť na „Previesť“. Je to také jednoduché!

Nenechajte sa však zmiasť jeho jednoduchosťou – Malarky Image to Icon Converter skrýva pod kapotou dostatok výkonu. Softvér využíva pokročilé algoritmy, aby zabezpečil, že vaše prevedené ikony budú vyzerať skvele pri akejkoľvek veľkosti alebo rozlíšení. A s podporou pre 32-bitové aj 64-bitové operačné systémy Windows možno tento softvér spustiť prakticky na akomkoľvek modernom počítači.

Ďalšou skvelou vlastnosťou Malarky Image to Icon Converter je jeho všestrannosť. Okrem vytvárania štandardu. ico, tento softvér dokáže generovať aj ikony v iných populárnych formátoch, ako napr. png alebo. bmp. A ak potrebujete ešte viac možností prispôsobenia, sú k dispozícii pokročilé nastavenia, ktoré vám umožnia vyladiť veci, ako sú úrovne priehľadnosti alebo farebné palety.

Celkovo vzaté, ak hľadáte spoľahlivý a ľahko použiteľný nástroj na konverziu obrázkov na ikony na vašom stolnom počítači, potom nehľadajte nič iné ako Malarky Image To Ico Converter! Vďaka svojim výkonným funkciám a intuitívnemu rozhraniu je určite nevyhnutnou súčasťou súpravy nástrojov každého dizajnéra!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Malarky Software
Stránka vydavateľa http://malarkysoftware.co.uk
Dátum vydania 2012-10-01
Dátum pridania 2012-10-01
Kategória Vylepšenia pracovnej plochy
Podkategória Ikona Nástroje
Verzia 1.0.0.1
Požiadavky OS Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Požiadavky Microsoft .net framework 4.0.0.3
cena Free
Stiahnutie za týždeň 1
Celkový počet stiahnutí 10924

Comments: