JIRA Client Lite

JIRA Client Lite 3.0.2

Windows / ALM Works / 941 / Úplná špecifikácia
Popis

JIRA Client Lite je výkonný desktopový front-end pre 10-užívateľskú Starter edíciu systému Atlassian JIRA na sledovanie problémov. Tento bezplatný softvér je navrhnutý tak, aby pomohol vývojárom a projektovým manažérom zvýšiť ich produktivitu poskytovaním interaktívneho rozhrania, ktoré uľahčuje správu úloh, sledovanie času a spoluprácu s členmi tímu.

Jednou z kľúčových výhod JIRA Client Lite je offline režim, ktorý používateľom umožňuje pracovať na svojich projektoch, aj keď nie sú pripojení k internetu. Vďaka tejto funkcii je ideálny pre vzdialené tímy alebo kohokoľvek, kto potrebuje pracovať na cestách.

Okrem offline možností ponúka JIRA Client Lite aj rad užitočných funkcií, ktoré vám môžu pomôcť zefektívniť váš pracovný tok. Napríklad funkcia inteligentného vyhľadávania vám umožňuje rýchlo nájsť problémy na základe kľúčových slov alebo iných kritérií. Miniaplikácia na sledovanie času vám umožňuje jednoducho sledovať, koľko času strávite pri jednotlivých úlohách, zatiaľ čo editor snímok obrazovky uľahčuje pridávanie poznámok a zdieľanie snímok obrazovky s členmi tímu.

Medzi ďalšie funkcie patria prispôsobiteľné klávesové skratky, podpora viacerých serverov JIRA a integrácia s populárnymi vývojovými nástrojmi, ako sú Eclipse a IntelliJ IDEA. So všetkými týmito funkciami na dosah ruky si môžete byť istí, že JIRA Client Lite vám pomôže urobiť viac za kratší čas.

Či už ste vývojár, ktorý hľadá lepší spôsob riadenia svojich úloh, alebo projektový manažér, ktorý hľadá efektívny spôsob spolupráce s členmi tímu, JIRA Client Lite má všetko, čo potrebujete. Stiahnite si ju ešte dnes a začnite zvyšovať svoju produktivitu!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ ALM Works
Stránka vydavateľa http://www.almworks.com/
Dátum vydania 2012-09-27
Dátum pridania 2012-09-28
Kategória Nástroje pre vývojárov
Podkategória Softvér IDE
Verzia 3.0.2
Požiadavky OS Windows, Windows XP, Windows Vista, Windows 7
Požiadavky JIRA 3.3 and Java 6.0.
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 941

Comments: