Gyan Epub3 Reader for Android

Gyan Epub3 Reader for Android 1.0

Android / Creatve Studios / 328 / Úplná špecifikácia
Popis

Gyan Epub3 Reader pre Android: Najlepší vzdelávací softvér

Ste vášnivý čitateľ, študent alebo profesionál, ktorý hľadá čítačku elektronických kníh, ktorá poskytuje nevídanú flexibilitu, rýchlosť a komfort čítania? Nehľadajte nič iné ako Gyan Epub3 Reader pre Android. Tento robustný a dobre podporovaný vzdelávací softvér je navrhnutý tak, aby vyhovoval potrebám dychtivých čitateľov, ktorí si chcú vychutnať svoje obľúbené knihy tým najpohodlnejším možným spôsobom.

Gyan Epub3 Reader je výkonná čítačka elektronických kníh, ktorá podporuje aktuálnu verziu epub 3. Ponúka celý rad funkcií, vďaka ktorým sa odlišuje od ostatných čítačiek elektronických kníh na trhu. Či už čítate učebnice, romány alebo technické príručky, Gyan Epub3 Reader vám pomôže.

Jednou z kľúčových funkcií programu Gyan Epub3 Reader je jeho podpora pre Mathml. To znamená, že matematické rovnice a vzorce môžu byť vo vašich e-knihách zobrazené presne. Ak študujete matematiku alebo prírodovedné predmety, táto funkcia bude obzvlášť užitočná, pretože vám umožní ľahko čítať zložité rovnice.

Ďalšou skvelou funkciou aplikácie Gyan Epub3 Reader je podpora animácie SVG. To umožňuje animovať obrázky vo vašich e-knihách, vďaka čomu sú pútavejšie a interaktívnejšie. Ak čítate detské knihy alebo grafické romány, táto funkcia dodá vášmu zážitku z čítania ďalší rozmer.

Ak svoje knihy radšej počúvate, než ich čítate sami, Gyan Epub3 Reader vám ponúka funkciu čítania nahlas. Táto funkcia využíva technológiu prevodu textu na reč na čítanie akejkoľvek knihy vo vašej knižnici, aby ste ju mohli počúvať pri vykonávaní iných úloh, ako je šoférovanie alebo cvičenie.

Pre tých, ktorí uprednostňujú pevný formát rozloženia pri čítaní svojich kníh na mobilných zariadeniach, ako sú tablety a smartfóny, Gyan Epub3 Reader tiež podporuje tento formát, ktorý zaisťuje, že všetky prvky na každej stránke zostanú na svojom mieste bez ohľadu na veľkosť obrazovky.

Režim dvoch strán je ďalšou skvelou funkciou, ktorú ponúka Gyan Epub3 Reader, ktorá využíva orientáciu obrazovky na šírku zobrazením dvoch strán vedľa seba, ako to robia tradičné tlačené knihy.

V súčasnosti hľadáme sponzorov, ktorí by chceli tento projekt sprístupniť ako opensource, takže ak máte záujem dozvedieť sa viac o možnostiach sponzorstva, kontaktujte nás.

Na záver, čítačka Gyan Epub 3 poskytuje jedinečnú flexibilitu, rýchlosť a pohodlie, pokiaľ ide o čítačky elektronických kníh. Vďaka svojej robustnosti je ideálna nielen pre študentov, ale aj profesionálov. Schopnosť softvéru podporovať verziu epub 2 spolu s animáciou matematických a SVG , čítanie nahlas, formát s pevným rozložením, režim dvoch strán ho odlišuje od ostatných čítačiek elektronických kníh dostupných na dnešnom trhu. Ak máte záujem o sponzorovanie nášho projektu, kontaktujte nás čo najskôr.

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Creatve Studios
Stránka vydavateľa https://play.google.com/store/apps/details?id=com.livewallpaper.streamlet&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5saXZld2FsbHBhcGVyLnN0cmVhbWxldCJd
Dátum vydania 2012-09-24
Dátum pridania 2012-09-24
Kategória Vzdelávací softvér
Podkategória Softvér pre elektronické knihy
Verzia 1.0
Požiadavky OS Android
Požiadavky None
cena $4.99
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 328

Comments:

Najpopulárnejší