Tap That Caption Uncensored - NSFW Random Funny Free Photo Captioning for iPhone

Tap That Caption Uncensored - NSFW Random Funny Free Photo Captioning for iPhone 1.0

iOS / Cozy Apps / 41 / Úplná špecifikácia
Popis

Už vás nebavia aplikácie na popisovanie fotografií, ktoré obmedzujú vašu kreativitu a obmedzujú vaše popisky? Nehľadajte nič iné ako Tap That Caption Uncensored - NSFW Random Funny Free Photo Captioning pre iPhone. Tento zábavný softvér je dokonalým riešením pre každého, kto chce svojim fotografiám dodať veselý nádych.

Tap That Caption ponúka svojim konkurentom viac bezplatných funkcií ako ktorákoľvek iná aplikácia na vytváranie titulkov. Je to zábavný a jednoduchý spôsob, ako zdieľať veselé popisky fotografií na iPhone. Na rozdiel od iných aplikácií na popisovanie fotografií, ktoré obmedzujú popisky mnohými spôsobmi, Tap That Caption ponúka 100 špinavých titulkov a zvyšuje latku tým, že ponúka tieto funkcie zadarmo:

Šesť skvelých kategórií titulkov

Tap That Caption ponúka šesť skvelých kategórií titulkov na zacielenie na typ fotografie, ktorá je popisovaná. Či už ide o vtipný obrázok zvieraťa alebo trápnu selfie, existuje kategória pre každú príležitosť.

Dvojitým klepnutím na titulok obnovíte neobmedzený počet opakovaní

Pomocou Tap That Caption môžete dvojitým ťuknutím na titulok obnoviť neobmedzený počet opakovaní, kým nenájdete ten správny.

Vytvorte si vlastné titulky

Ak vás žiadny z našich vopred pripravených titulkov nešteklí, jednoducho si vytvorte vlastné titulky.

Priblížiť a presunúť fotografiu

Neuspokojte sa so statickými fotografiami! Pomocou Tap That Caption môžete približovať a pohybovať sa po vybratom obrázku, až kým nebude ten správny.

Presuňte nadpis, aby ste dosiahli dokonalú pozíciu

Nie ste spokojní s umiestnením vybratého titulku? Žiaden problém! Jednoducho ním pohybujte, kým nebude dokonale ladiť s vaším obrázkom.

Zdieľajte so službami Facebook, Twitter, Flickr, Tumbler, Dropbox a e-mail.

Akonáhle vytvoríte dokonalú fotografiu so sprievodným veselým popisom pomocou Tap That Caption Uncensored - NSFW Random Funny Free Photo Captioning pre iPhone softvér; jednoducho ho zdieľajte na platformách sociálnych médií, ako je Facebook, Twitter, Flickr, Tumbler, ako aj Dropbox a e-mail

Ale počkajte – je toho viac! Ak chcete posunúť svoju hru popisovania fotografií na vyššiu úroveň, Tap That Caption ponúka ďalšie funkcie len za 0,99 USD (USD):

Mierka a otočenie titulku

Pomocou tejto funkcie môžete zmeniť mierku a otáčať titulok tak, aby dokonale zodpovedal zvolenému obrázku.

Šesť rôznych písiem titulkov

Vyberte si zo šiestich rôznych typov písma titulkov, aby vaše titulky mali jedinečný vzhľad a dojem.

Osem rôznych farieb

Pridajte do svojich titulkov trochu farby pomocou ôsmich rôznych farebných možností.

Tap That Caption Uncensored - NSFW Random Funny Free Photo Captioning pre iPhone je zadarmo a predplatí sa na odber "freemium" modelu. To znamená, že zatiaľ čo samotná aplikácia je bezplatná, používatelia majú možnosť zakúpiť si ďalšie funkcie za malý poplatok. Vďaka širokému výberu funkcií a zábavným titulkom sa Tap That Caption určite stane vašou najpopulárnejšou aplikáciou pre všetko, čo sa týka popisovania fotografií.

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Cozy Apps
Stránka vydavateľa
Dátum vydania 2012-09-02
Dátum pridania 2012-09-13
Kategória Zábavný softvér
Podkategória Softvér pre humor
Verzia 1.0
Požiadavky OS iOS
Požiadavky iOS 5 Required
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 41

Comments:

Najpopulárnejší