RevolverHD for Mac

RevolverHD for Mac 2.2.0

Mac / ShedWorx / 3662 / Úplná špecifikácia
Popis

RevolverHD for Mac je výkonný video softvér, ktorý vám umožňuje prehrávať upravené filmy vo vysokom rozlíšení z iMovie alebo Final Cut na konzole PlayStation3. Umožňuje vám tiež napaľovať disky DVD s vysokým rozlíšením kompatibilné s Blu-ray, vďaka čomu si obsah HD na televízore HDTV budete môcť vychutnať jednoduchšie ako kedykoľvek predtým.

S RevolverHD môžete jednoducho konvertovať a exportovať svoje videá v najvyššej možnej kvalite. Softvér podporuje všetky populárne video formáty vrátane AVI, MP4, MOV a ďalších. Môžete si tiež vybrať z rôznych výstupných rozlíšení a pomerov strán, aby ste zaistili, že vaše videá budú vyzerať skvele na akejkoľvek obrazovke.

Jednou z výnimočných funkcií RevolverHD je jeho schopnosť prehrávať HD obsah na PlayStation3. To znamená, že môžete sledovať všetky svoje obľúbené filmy a televízne programy v úžasnom vysokom rozlíšení priamo z pohodlia svojej obývačky. Či už streamujete obsah online alebo prehrávate súbory z externého pevného disku, RevolverHD vám uľahčí vychutnať si všetky vaše médiá na jednom mieste.

Okrem svojich možností prehrávania vám RevolverHD umožňuje aj napaľovanie diskov DVD s vysokým rozlíšením kompatibilných s Blu-ray. To znamená, že môžete vytvárať fyzické kópie všetkých svojich obľúbených filmov a televíznych relácií v najvyššej možnej kvalite. Či už archivujete staré zábery alebo vytvárate zálohy na úschovu, RevolverHD vám uľahčí uchovanie všetkých vašich cenných médií.

Ďalšou skvelou vlastnosťou RevolverHD je jeho intuitívne rozhranie. Softvér je navrhnutý s ohľadom na jednoduchosť používania, takže aj keď nie ste technicky zdatní, budete sa môcť v programe ľahko pohybovať. Všetky kľúčové funkcie sú jasne označené a prístupné z jedného okna, vďaka čomu môže každý jednoducho začať hneď.

Celkovo možno povedať, že ak hľadáte výkonný video softvér, ktorý vám umožní prehrávať HD obsah na konzole PlayStation3 a jednoducho napaľovať disky DVD s vysokým rozlíšením kompatibilné s Blu-ray, potom nehľadajte nič iné ako RevolverHD pre Mac. Vďaka svojmu intuitívnemu rozhraniu a robustnej sade funkcií sa tento softvér určite stane nevyhnutným nástrojom v súprave nástrojov každého filmára!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ ShedWorx
Stránka vydavateľa http://shedworx.com
Dátum vydania 2012-08-03
Dátum pridania 2012-08-03
Kategória Video softvér
Podkategória DVD napaľovačky
Verzia 2.2.0
Požiadavky OS Macintosh, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.8
Požiadavky iMovie09 or Final Cut Express/Pro
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 3662

Comments:

Najpopulárnejší