MusikVideos for Mac

MusikVideos for Mac 1.0

Mac / Onemac.net / 81 / Úplná špecifikácia
Popis

MusikVideos for Mac je výkonný softvér na vylepšenie pracovnej plochy, ktorý vám umožňuje sledovať úplne nové najlepšie hudobné videá z obchodu iTunes. Pomocou tohto softvéru môžete objavovať a vychutnávať si hudobné videá zo svetového hudobného obchodu č. 1 pomocou ovládacieho panela Mac OS X. Vaša obľúbená zábava je priamo pri vás, vďaka čomu budete mať jednoducho prehľad o najnovších hudobných videách.

Tento softvér je navrhnutý špeciálne pre používateľov počítačov Mac, ktorí milujú hudbu a chcú zostať v spojení so svojimi obľúbenými umelcami. Či už ste fanúšikom popu, rocku, hip-hopu alebo akéhokoľvek iného hudobného žánru, MusikVideos pre Mac má pre každého niečo.

Jednou z kľúčových vlastností tohto softvéru je jednoduchosť použitia. Rozhranie je jednoduché a intuitívne, čo uľahčuje navigáciu vo všetkých dostupných hudobných videách. Môžete prehľadávať podľa mena interpreta alebo názvu skladby alebo jednoducho vyhľadať svoje obľúbené video pomocou kľúčových slov.

Ďalšou skvelou vlastnosťou MusikVideos pre Mac je jeho rýchlosť a výkon. Softvér beží na vašom počítači hladko bez akéhokoľvek oneskorenia alebo oneskorenia, čo zaisťuje, že si môžete vychutnať svoje obľúbené hudobné videá bez akýchkoľvek prerušení.

Okrem sledovania hudobných videí z obchodu iTunes vám MusikVideos pre Mac tiež umožňuje vytvárať zoznamy skladieb a zdieľať ich s priateľmi na platformách sociálnych médií, ako sú Facebook a Twitter. Vďaka tomu môžete ľahko zdieľať svoje obľúbené skladby s ostatnými a objavovať nových interpretov na základe ich odporúčaní.

Celkovo možno povedať, že ak hľadáte výkonný nástroj na vylepšenie pracovnej plochy, ktorý vám umožní sledovať úplne nové najlepšie hudobné videá z obchodu iTunes a zároveň zostať v spojení s vašimi obľúbenými interpretmi v jednoducho použiteľnom rozhraní – potom nehľadajte nič iné ako MusikVideos pre Mac. !

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Onemac.net
Stránka vydavateľa http://onemac.net
Dátum vydania 2012-07-16
Dátum pridania 2012-07-16
Kategória Vylepšenia pracovnej plochy
Podkategória Miniaplikácie a miniaplikácie
Verzia 1.0
Požiadavky OS Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.5 PPC, Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.8, Macintosh, Mac OS X 10.4, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.4 Intel, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.5 Intel
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 81

Comments:

Najpopulárnejší