AtAppStore for Mac

AtAppStore for Mac 1.0

Mac / Onemac.net / 1327 / Úplná špecifikácia
Popis

AtAppStore pre Mac je výkonný softvér na vylepšenie pracovnej plochy, ktorý vám umožní mať neustále prehľad o najnovších správach a vydaniach z oficiálneho obchodu Mac App Store. Pomocou tohto softvéru môžete jednoducho sledovať oficiálny tweet Mac App Store priamo z vášho Mac OS X Dashboard.

Či už ste príležitostný používateľ alebo náročný používateľ, AtAppStore pre Mac má čo ponúknuť. Poskytuje vám horúce novinky o aplikáciách, úplne nové vydania, najlepšie uvádzané aplikácie, exkluzívne ponuky, aktualizácie, upgrady a oveľa viac. Vďaka tomu je nevyhnutným nástrojom pre každého, kto chce mať prehľad o najnovších trendoch vo svete aplikácií pre Mac.

Jednou z kľúčových funkcií AtAppStore pre Mac je jeho schopnosť poskytovať aktualizácie nových vydaní a aktualizácií aplikácií v reálnom čase. To znamená, že hneď ako bude vydaná alebo aktualizovaná nová aplikácia v oficiálnom obchode Mac App Store, budete medzi prvými, ktorí sa o nej dozvedia. To môže byť užitočné najmä vtedy, ak hľadáte konkrétne typy aplikácií alebo chcete držať krok s tým, čo je populárne vo vašich obľúbených kategóriách.

Ďalšou skvelou funkciou AtAppStore pre Mac je jeho schopnosť poskytovať prispôsobené odporúčania na základe vašich záujmov a preferencií. Na základe analýzy vašich vzorcov používania a histórie prehliadania môže tento softvér navrhnúť aplikácie, ktoré vás pravdepodobne oslovia. To uľahčuje objavovanie nových aplikácií, ktoré sú šité na mieru vašim potrebám.

Okrem týchto funkcií poskytuje AtAppStore pre Mac aj prístup k exkluzívnym ponukám a zľavám na obľúbené aplikácie. Tieto ponuky sú dostupné iba prostredníctvom tohto softvéru, takže ak hľadáte spôsoby, ako ušetriť peniaze a zároveň získať prístup k niektorým skvelým aplikáciám za zľavnené ceny, táto funkcia sa vám určite bude hodiť.

Celkovo je AtAppStore pre Mac vynikajúcim nástrojom na vylepšenie pracovnej plochy, ktorý používateľom poskytuje všetko, čo potrebujú, pokiaľ ide o aktuálnosť ich obľúbených aplikácií z oficiálneho obchodu Apple. Či už hľadáte horúce novinky o aplikáciách alebo prispôsobené odporúčania na základe vašich záujmov a preferencií – tento softvér má všetko!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Onemac.net
Stránka vydavateľa http://onemac.net
Dátum vydania 2012-07-11
Dátum pridania 2012-07-11
Kategória Vylepšenia pracovnej plochy
Podkategória Miniaplikácie a miniaplikácie
Verzia 1.0
Požiadavky OS Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.5 PPC, Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.8, Macintosh, Mac OS X 10.4, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.4 Intel, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.5 Intel
Požiadavky None
cena Free
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 1327

Comments:

Najpopulárnejší