Anytotal Mac Screen Recorder for Mac

Anytotal Mac Screen Recorder for Mac 3.2.28.0702

Mac / Anytotal / 1602 / Úplná špecifikácia
Popis

Anytotal Mac Screen Recorder pre Mac je výkonný a ľahko použiteľný nástroj na snímanie a nahrávanie obrazovky, ktorý vám umožňuje nahrávať obrazovku vo vysokej kvalite. Či už potrebujete vytvoriť ukážky webových stránok, školiace videá, výukové videá, animované návody alebo prezentácie, tento softvér vám pomôže.

S Anytotal Mac Screen Recorder môžete jednoducho nahrávať video na celú obrazovku, obrazovku okna alebo akúkoľvek časť obrazovky do formátov MP4 a MOV. To znamená, že si môžete presne vybrať, ktorá časť obrazovky chcete zachytiť a uložiť ju vo formáte, ktorý je kompatibilný s väčšinou zariadení.

Jednou z výnimočných funkcií tohto softvéru je jeho schopnosť kresliť jednoduché tvary v oblasti snímania. To znamená, že ak potrebujete na nahrávke niečo zvýrazniť alebo kvôli prehľadnosti pridať anotácie, je to jednoduché bez použitia ďalšieho softvéru.

Ďalšou skvelou vlastnosťou Anytotal Mac Screen Recorder je jeho rýchlosť. Softvér nahráva rýchlym tempom bez kompromisov v kvalite. Vďaka tomu je ideálny pre tých, ktorí potrebujú rýchlo vytvoriť viacero nahrávok bez obetovania kvality.

Používateľské rozhranie Anytotal Mac Screen Recorder je intuitívne a ľahko sa používa. Aj keď nie ste oboznámení s nahrávacím softvérom, tento program bude dostatočne jednoduchý na to, aby ho mohol efektívne používať každý.

Celkovo je Anytotal Mac Screen Recorder pre Mac vynikajúcou voľbou pre každého, kto potrebuje spoľahlivý a efektívny spôsob nahrávania obrazoviek svojho počítača. Vďaka svojej škále funkcií a jednoduchosti použitia sa určite stane základným nástrojom vo vašej súprave nástrojov na tvorbu videa.

Kľúčové vlastnosti:

1) Zaznamenajte celú obrazovku alebo konkrétne oblasti

2) Nakreslite jednoduché tvary na oblasť zachytenia

3) Uložte nahrávky ako súbory MP4 alebo MOV

4) Vysoká rýchlosť nahrávania bez zníženia kvality

5) Intuitívne používateľské rozhranie

Výhody:

1) Jednoduché použitie: Tento program môže začať používať ktokoľvek.

2) Všestranný: Môže byť použitý na rôzne účely, ako sú ukážky webových stránok,

tréningové videá atď.

3) Vysokokvalitný výstup: Nahráva vo vysokokvalitnom rozlíšení.

4) Úspora času: Vysoká rýchlosť nahrávania umožňuje používateľom väčšiu efektívnosť času.

5) Cenovo dostupné: Ceny sú konkurencieschopné v porovnaní s inými podobnými produktmi.

Záver:

Anytotal Mac Screen Recorder ponúka vynikajúce riešenie, pokiaľ ide o efektívne zachytávanie obrazoviek počítača pri zachovaní vysokokvalitných výstupných výsledkov. Je dostatočne všestranný tam, kde ho používatelia môžu využívať v rôznych odvetviach, ako sú sektory vzdelávania/školenia alebo dokonca oblasti marketingu/reklamy, kde môžu vyžadovať vytvorenie propagačných materiálov prezentujúcich ich produkty/služby prostredníctvom vizuálnych pomôcok, ako sú video ukážky/návody atď. zvažujete nákup nových softvérových nástrojov na nahrávanie!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Anytotal
Stránka vydavateľa http://www.anytotal.com/
Dátum vydania 2012-07-02
Dátum pridania 2012-07-03
Kategória Video softvér
Podkategória Softvér na snímanie videa
Verzia 3.2.28.0702
Požiadavky OS Mac OS X 10.5/Intel
Požiadavky None
cena $29.99
Stiahnutie za týždeň 1
Celkový počet stiahnutí 1602

Comments:

Najpopulárnejší