VistaClock for Mac

VistaClock for Mac 1.4.5

Mac / Mazookie / 30 / Úplná špecifikácia
Popis

VistaClock pre Mac: Nástroj maximálnej produktivity

Už vás nebaví nudné a obmedzené zobrazenie hodín na paneli s ponukami vášho Macu? Potrebujete efektívnejší spôsob, ako spravovať svoj čas a plán? Nehľadajte nič iné ako VistaClock pre Mac, dokonalý nástroj produktivity, ktorý spôsobí revolúciu v spôsobe vašej práce.

VistaClock je náhradou za štandardné zobrazenie hodín na paneli s ponukami vášho Macu. Poskytuje vám nielen čas, ale zobrazuje aj voliteľnú ikonu čísla týždňa. Ale to je len začiatok – keď naň kliknete, otvorí sa dialógové okno s kalendárom a analógovými hodinami, ktoré vám umožní rýchly prístup ku všetkým vašim dôležitým dátumom a stretnutiam.

Ale to nie je všetko – VistaClock vám tiež umožňuje pridať ďalšie hodiny s časovými pásmami. To znamená, že ak máte kolegov alebo klientov v rôznych častiach sveta, môžete ľahko sledovať ich miestne časy bez toho, aby ste museli robiť nejaké mentálne výpočty.

Jednou z najužitočnejších funkcií VistaClock je jeho prispôsobiteľnosť. Môžete si vybrať z rôznych ciferníkov a formátov pre hodiny v stavovom riadku a ovládanie kalendára. Môžete dokonca nastaviť, aby sa automaticky spustil po prihlásení, takže je vždy k dispozícii, keď ho potrebujete.

Ďalšou skvelou funkciou je zobrazenie kalendára s číslami týždňa. To vám umožní rýchlo zistiť, ktorý týždeň je v porovnaní s ostatnými týždňami počas roka. A ak je miesto na obrazovke na prvom mieste, nebojte sa – VistaClock sa automaticky skryje, keď nie je zaostrené.

Celkovo je VistaClock pre Mac základným nástrojom pre každého, kto potrebuje efektívne riadiť svoj čas. Jeho intuitívne rozhranie a prispôsobiteľné funkcie uľahčujú používanie a prispôsobujú sa vašim špecifickým potrebám. Prečo sa teda uspokojiť so základným zobrazením hodín, keď môžete mať oveľa viac? Vyskúšajte VistaClock ešte dnes!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Mazookie
Stránka vydavateľa http://www.mazookie.com/
Dátum vydania 2012-06-30
Dátum pridania 2012-06-30
Kategória Softvér na zvýšenie produktivity
Podkategória Softvér na správu kalendára a času
Verzia 1.4.5
Požiadavky OS Macintosh, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.7
Požiadavky None
cena $1.99
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 30

Comments:

Najpopulárnejší