Low Battery Saver for Mac

Low Battery Saver for Mac 1.0.1

Mac / Space Inch / 747 / Úplná špecifikácia
Popis

Šetrič slabej batérie pre Mac: Už nikdy nestrácajte čas a pracujte

Už vás nebaví strácať prácu a čas, pretože sa vám vybila batéria MacBooku? Bojíte sa zúrivého momentu, keď váš MacBook začne hibernovať, keď ste uprostred práce? Ak áno, šetrič batérie je riešením, ktoré potrebujete.

Low Battery Saver je výkonný pomocný softvér navrhnutý tak, aby pomohol používateľom počítačov Mac vyhnúť sa strate práce v dôsledku vybitia batérie. Ponúka celý rad možností, ako upozorniť používateľov, že ich batéria je takmer vybitá, a podniknúť kroky skôr, než bude príliš neskoro. Vďaka šetriču vybitej batérie si môžete byť istí, že váš MacBook už nikdy neočakávane nezomrie ani neupadne do hibernácie.

Tu je dôvod, prečo potrebujete túto aplikáciu:

Zabráňte strate práce

Strata práce v dôsledku slabej batérie môže byť frustrujúca a časovo náročná. So šetričom vybitej batérie sa to však už nikdy nestane. Aplikácia bezpečne uspí váš MacBook pred vybitím batérie, čím zaistí uloženie všetkej vašej práce.

Vyhnite sa zúrivým momentom

Pomalý proces hibernácie môže byť zúrivý, keď ste uprostred práce na niečom dôležitom. Ešte horšie je, že mnoho MacBookov úplne zomrie, keď sa ich batéria vybije bez toho, aby sa vôbec prepli do hibernácie. To môže spôsobiť značnú stratu údajov a frustráciu používateľov, ktorí sa spoliehajú na svoje notebooky na pracovné alebo osobné použitie.

Vďaka šetriču vybitej batérie sú tieto problémy minulosťou. Aplikácia poskytuje jasné varovné správy pred začiatkom spánku, takže používatelia majú možnosť pripojiť sa alebo ignorovať varovanie, ak sa odvážia!

Vlastnosti:

Uspávajte MacBook automaticky

Šetrič nízkej batérie umožňuje používateľom nastaviť úroveň, pri ktorej by mal ich MacBook automaticky prejsť do režimu spánku, keď batéria klesne pod ňu. To šetrí energiu pred úplným vybitím počítača.

Vymazať varovné správy

Aplikácia poskytuje jasné varovné správy pred začiatkom spánku, takže používatelia majú v prípade potreby dostatok času na akciu.

Spustite pri spustení

Šetrič nízkej batérie sa automaticky spustí pri spustení, takže používatelia sú vždy chránení pred neočakávaným vypnutím z dôvodu nízkej úrovne nabitia batérie.

Záver:

Na záver, Low Battery Saver je nevyhnutným obslužným softvérom pre každého používateľa Macu, ktorý chce mať pokoj s vedomím, že nepríde o žiadne dáta v dôsledku neočakávaného vypnutia spôsobeného vybitými batériami. Vďaka svojim výkonným funkciám, ako je automatický režim spánku a jasné varovné správy, táto aplikácia zaisťuje maximálnu ochranu pred stratou údajov a zároveň efektívne šetrí energiu.

Získajte šetrič vybitej batérie ešte dnes!

Úplná špecifikácia
Vydavateľ Space Inch
Stránka vydavateľa http://spaceinch.com/
Dátum vydania 2012-06-23
Dátum pridania 2012-06-23
Kategória Obslužné programy a operačné systémy
Podkategória Batéria Utility
Verzia 1.0.1
Požiadavky OS Macintosh, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.7
Požiadavky None
cena $1.99
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 747

Comments:

Najpopulárnejší