wodSmtp ActiveX component

wodSmtp ActiveX component 1.6.2

Windows / WeOnlyDo! / 66 / Úplná špecifikácia
Popis

wodSmtp ActiveX komponent je výkonný vývojársky nástroj, ktorý vám umožňuje posielať e-mailové správy priamo na server príjemcu pomocou protokolu SMTP. Tento Client ActiveX Component je navrhnutý tak, aby uľahčil a zefektívnil doručovanie e-mailov, s radom funkcií, ktoré zjednodušujú proces odosielania e-mailov.

Pomocou wodSmtp môžete automaticky nájsť vhodný server, kam má byť vaša správa doručená, alebo použiť SmartHost prostredníctvom vlastnosti Hostname. To znamená, že si nemusíte robiť starosti s manuálnou konfiguráciou nastavení e-mailu – wodSmtp sa o všetko postará za vás.

Jednou z kľúčových výhod používania wodSmtp je jeho schopnosť posielať celé e-maily (vrátane príloh) len s jedným riadkom kódu. Vďaka tomu je ideálny pre vývojárov, ktorí potrebujú rýchlo a efektívne odosielať veľké objemy e-mailov. Okrem toho, ak ste už pripravili správy v programe Outlook, Outlook Express alebo inom klientovi, wodSmtp ich môže načítať a preformátovať podľa potreby pred ich automatickým odoslaním.

Ďalšou skvelou vlastnosťou wodSmtp je jeho podpora pre šifrovacie protokoly SSL/TLS. To zaisťuje, že vaše e-mailové správy sa odosielajú bezpečne cez internet a chránia citlivé informácie pred zvedavými očami.

Z hľadiska výkonu je wodSmtp bleskurýchly a vysoko spoľahlivý. Bol dôkladne testovaný v rôznych podmienkach a opakovane sa osvedčil ako robustné riešenie na doručovanie e-mailových správ.

Celkovo možno povedať, že ak hľadáte výkonný a zároveň ľahko použiteľný nástroj na odosielanie e-mailov z vašich aplikácií alebo webových stránok, potom nehľadajte nič iné ako komponent wodSmtp ActiveX. Vďaka svojej komplexnej sade funkcií a spoľahlivému výkonu určite splní všetky vaše potreby, pokiaľ ide o poskytovanie vysokokvalitnej e-mailovej komunikácie.

Úplná špecifikácia
Vydavateľ WeOnlyDo!
Stránka vydavateľa http://www.weonlydo.com
Dátum vydania 2012-06-20
Dátum pridania 2012-06-09
Kategória Nástroje pre vývojárov
Podkategória ActiveX
Verzia 1.6.2
Požiadavky OS Windows 2003, Windows 2000, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 7, Windows XP
Požiadavky None
cena Free to try
Stiahnutie za týždeň 0
Celkový počet stiahnutí 66

Comments: